izdominirala

Odelo od skoro 3.000 eura u njenoj omiljenoj boji: Kejt Midlton još jednom održala LEKCIJU VISOKE MODE u srcu Londona

0

Zgradi čuvene BAFTA organizacije danas je bila mesto na kojem su sve oči javnosti bile uprte u princezu od Velsa 

foto: Epa / ANDREW MATTHEWS / POOL
foto: Epa / ANDREW MATTHEWS / POOL

Princeza Kejt Midlton nedavno je počela novu inicijativu pod imenom "Shaping Us". Ona se danas u pratnji svog supruga pojavila u samom srcu Londona i kao što se od nje i očekivalo - zasenila je sve.

 

Dobro je poznato da je princeza od Velsa pasionirani ljubitelj odela i da je njena omiljena boja upravo - crvena. 

 

U baš takvoj, za nju jednostavno savršenoj kombinaciji Kejt se pojavila i svi su bez daha gledali u nju i njenog supruga Vilijama. Ono što su svi primetili jeste činjenica da je i ovog puta, kao i mnogo puta do sad, njegov pogled često bio prikovan za nju.

 

 

Čini se da se Kejt ne dive samo široke narodne mase, već da je njen najveći obožavatelj upravo njen suprugu - princ Vilijam.

 

Za ovu priliku princeza od Velsa je obukla odelo koje nosi potpis čuvenog Aleksndra Mekvina, a kako strani mediji prenose cena blejzera je čak 1.790 funti, dok su pantalone plaćene oko 690 funti. Kada se to prevede u eure dobija se impozantna cifra od blizu 3.000 evra. 

 

Kako bi upotpunila ionako savršenu kombinaciju princeza je ponela Miu Miu torbu čija je cena 825 eura i jednostavne salonke brenda Đanvito Rosi koje koštaju oko 620 eura. 

 

Princeza i princ od Velsa blistali su večeras u centru Londona
Princeza i princ od Velsa blistali su večeras u centru Londona foto: Eddie Mulholland/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia

 

Poznato je da princeza od Velsa nosi isključivo neupadljivi nakit, a ovog puta je napravila malo drugačiji izbor, pa je ponela viseće minđuše "Chalk jewerly" koje su košatle oko 80 eura.

 

Ovakvim spojem garderobe, obuće i nakita Kejt je očarala ceo London. Svi tamošnji mediji preplavljeni su vestimo o ovom humanom činu lepe princeze, a o svoju podršku ranom razvoju dece, tokom prvih godina života, nazvala svojim životnim delom.

 

Kejt Midlton je crvenim odelom poznatog brenda očarala London
Kejt Midlton je crvenim odelom poznatog brenda očarala London foto: Eddie Mulholland/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia

 

- Kampanja je u osnovi fokusirana na usmeravanje pažnje na kritičnu važnost ranog detinjstva i to kako ono oblikuje nas kao osobe. Tokom tog vremena postavljamo temelje i za život. Naučimo tada da razumemo sebe, druge i svet u kojem živimo. Zbog toga je bitno ne samo razumeti jedinstvenu važnost naših najranijih godina, već i znati šta sve možemo da uradimo da bismo pomogli da se odgaje buduće generacije srećnih, zdravih odraslih osoba - rekla je Kejt i zatim je dodala:

 

- Oni koji su danas uključeni u odgoj dece treba da imaju najbolje informacije i podršku u postizanju ove misije - a cilj ove kampanje je pomoći im da dobiju te inormacije. Gradeći svet pun podrške i brige oko dece i onih koji se o njima brinu, možemo napraviti veliku razliku za generacije koje dolaze. Jer temeljno zdrava, srećna deca oblikuju zdravu, srećnu budućnost - rekla je Kejt Midlton.

 

makonda-tracker