kamel čarolija

ISTI KAPUT u različitim kombinacijama: Modni okršaj Kejt Midlton i kraljice Leticije (u kom su obe pobednice)

0

Otmen izgled lako se postiže uz pomoć kamel kaputa, koji mogu da se kombinuju na bezbroj načina

Kamel kaput često je izbor kraljice Leticije od Španije i princeze od velsa Kejt Midlton
Kamel kaput često je izbor kraljice Leticije od Španije i princeze od velsa Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/J.J.GUILLEN, EPA-EFE/NEIL MUNNS

Kamel kaputi vanvremenski su trend i najjednostavniji način da se bez muke postigne vrhunska klasična elegancija.


Jednostavnost je često najbolje rešenje kada je reč o modi, a za šik, upečatljiv i, ipak, sveden izgled, zbog čega su kamel kaputi nenadmašni.

 

Kao i sve žene, poznate plemkinje jednostavno obožavaju ovakve modele, a sada smo za samo dva dana videli dve poznate trendseterke iz kraljevskih porodica u ovakvom kaputu. Ipak je reč o komadu koji se lako kombinuje i nikad ne izlazi iz mode!

 

Kejt Midlton oduševila nas je u svom starom kamel komadu brenda Massimo Dutti, koji je i u prošlosti nosila više puta.


Dok ga je ranije mahom nosila s bež i braon odećom, sada je odabrala nešto drugačije: rebrasti i pleteni komplet u efektnoj nijansi cigle. Jednostavan, a izuzetno efektan spoj učinio je princezu od Velsa romantičnom modnom kraljicom i pružilo joj moćan look.

 

1 / 5 Foto: Justin Tallis / PA Images / Profimedia


Dan ranije, u kamel kaputu pojavila se i španska kraljica Leticija, koja je za jedan sastanak odabrala autfit potpuno u duhu njenog prepoznatljivog poslovnog stila. Izbor supruge kralja Felipea bio je model s dvorednim kopčanjem koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera, a kombinovala ga je jednako dobro kao Kejt Midlton svoju verziju kamel kaputa.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/J.J.GUILLEN


Lepa Špankinja je, naime, odabrala otmenu bluzu bež boje i trendi duboke pantalone sa zvonastim nogavicama, i to model sa kariranim dezenom.


Dok je princeza Kejt nosila crne čizme od prevrnute kože, kraljica Leticija odlučila se za salonke s visokim štiklama. U svakom slučaju, s kamel kaputom se teško greši, a u njemu uvek izgledamo trendi!

 

 

makonda-tracker