inspiracija

Ni Jelena Đoković nije odolela ovoj torbi: Stajling Dženifer Lopez koji mogu da kopiraju žene od 19 do 99 godina

0

Sportski stil uvek je dobar izbor za Džej Lo, a često ga uklapa uz torbu koja je izazvala pravu pomamu proteklih godina

Dženifer Lopez savršeno se snalazi u svakom stilu, ali zna se koji joj je omiljeni
Dženifer Lopez savršeno se snalazi u svakom stilu, ali zna se koji joj je omiljenifoto: Instagram, jlo

Latino diva Dženifer Lopez proteklih sedmica pojavila se više puta u vrlo elegantnim odevnim kombinacijama, a sada se vratila svom omiljenom stilu.


Sportska i casual odeća najdraža je pevačici i glumici Džej Lo, koja možda ume i da pogreši kada je reč o stilu za crveni tepih, ali kada treba odabrati helanke i patike – nema joj ravne.


Dženifer je juče uslikana u Los Anđelesu ispred plesnog studija u kom vežba, a fotografisana je u vrlo trendi crnom autfitu.

 

Dženifer Lopez nepogrešivo bira najlaskavije helanke
Dženifer Lopez nepogrešivo bira najlaskavije helankefoto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ponela je helanke brenda Niyama Sol, udoban model s krokodilskim dezenom i u crnoj boji, koji oblikuje telo i savršen je način da se istaknu pevačicine prepoznatljiveobline. U pitanju je jednostavan model sa ojačanim pojasom koji prekriva stomak, za koji je potrebno izdvojiti čak 92 dolara, a Dženifer ga je kombinovala sa udobnim belim patikama za trčanje.

 

Popularna latino zvezda ponela je uz to i rolku, topao džemper šireg kroja koji joj je pomogao da se odbrani od iznenadnog vetra, vrlo je prijatan i od nežne vune.

 

Dženifer Lopez u helankama i patikama uvek izgleda božanstveno
Dženifer Lopez u helankama i patikama uvek izgleda božanstvenofoto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, ključni deo njene odevne kombinacije je tašna Dior Book Tote, koju ima u nekoliko varijanti. Ovog puta odlučila se za spoj bele i navy boje i vez Toile de Jouy, a reč je o kreaciji dizajnerke Marije Gracije Kjuri. Ona je otelotvorenje ležerne elegancije i dostupna je u četirima veličinama: mini, maloj, srednjoj i velikoj, a proizvodi se s različitim motivima i u različitim bojama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by aguero (@wj5co)


Otkako je ova tašna predstavljena u kolekciji za leto 2018. godine, spada u sam vrh najpopularnijih aksesoara na planeti, a prošle godine smo na Vimbldonu s ovom torbom videli Jelenu Đoković, suprugu srpskog tenisera Novaka Đokovića.

 

 

makonda-tracker