(VIDEO)

Zbog NJENOG POGLEDA se zbunio kao dete: Snimak sukoba Džej Lo i Bena Afleka u kom će se prepoznati mnogi parovi

1

Ko je glavni u braku Džej Lo i Bena Afleka, sada znamo bez sumnje

Dženifer Lopez uvek je suzdržana u javnosti, ali sada nije mogla da izdrži
Dženifer Lopez uvek je suzdržana u javnosti, ali sada nije mogla da izdržifoto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez ovih dana veoma je aktivna i često prisutna u javnosti jer promoviše svoj novi film "Venčanje za umreti" (Shotgun Wedding).


Tim povodom nedavno je sa suprugom i čuvenim glumcem Benom Aflekom bila na jednoj žurki u Los Anđelesu, a tada je neko od prisutnih zabeležio interesantan trenutak ovog para.


Naime, na njemu vidimo Bena Afleka kako gestikulira kao da se pravda, dok ga slavna Džej Lo gleda tako oštro da joj ne treba nijedna reč kritike.


Mnogi veruju da je Dženifer bila ljuta na supruga jer je pio alkohol, a snimak koji je objavio tiktoker Met na svom kanalu Life With Matt "lajkovalo" je više od 185 hiljada ljudi. 

Ipak, nije potvrđeno da je piće bilo razlog glumčevog pravdanja i Dženiferine očigledne ljutnje, ali je očigledno da ga je ona pogledala prekorno i da se on zbunio kao mališan kog mama grdi. Zbog toga mnogi komentarišu da je očigledno ko vodi glavnu reč u njihovom odnosu.

 

Ben Aflek je, inače, u prošlosti imao velike probleme sa alkoholom, od kog je bio zavistan godinama. Dešavalo se da bude u vrlo lošem stanju, a paparaci su ga više puta uslikalo kako se tetura ulicom i jedva govori.

 

I on sam pričao je o svojoj borbi da ostane trezan, a nedavno je na pitanje šta bi bilo da je ostao u braku s glumicom Dženifer Garner odgovorio da bi verovatno još bio alkoholičar.


Verovatno bismo se podavili. Ja bih verovatno i dalje pio – rekao je on u emisiji čuvenog radijskog voditelja Hauarda Sterna.

 

Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godine
Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godinefoto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Štaviše, on je svoj nesrećan brak video i kao inicijalnu kapislu da se oda alkoholu.

 

Delom sam i počeo da pijem jer sam bio zarobljen – tvrdi Ben Aflek.
Kako kaže, bio je toliko očajan da je bio dok se ne onesvesti.


– Razmišljao sam "Ne mogu da odem zbog dece, ali nisam srećan, pa šta mogu da radim?", pa sam pio flašu viskija dok se ne uspavam na kauču, a ispostavilo se da to nije bilo rešenje – rekao je Ben Aflek.


Par je zajedno dobio troje dece: Vajolet (17), Serafinu (13) i Semjuela (10), a Aflek kaže da su "pokušavali i pokušavali zbog dece", ali da su i Dženifer Garner i on uvideli da daju deci dobar primer kako brak treba da izgleda.

 

 

makonda-tracker