iznenađujuće

Dženifer Lopez ovo nikad niko nije uradio: Potez Kim Kardašijan NASMEJAO internet

0

Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Opra Vinfri su bile gošće na žurci povodom dvadesetpetogodišnjice uspešnog biznisa njihove omiljene šminkerke Anastasije

foto: Instagram / kimkardashian
foto: Instagram / kimkardashian

Na velikoj proslavi prisustvovao je sam krem holivudskog džet seta, a među njima i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i čuvena Opra Vinfri. Samim tim ne iznenađuje činjenica da su sve oči sveta bile uprte baš u fotografije na društvenim mrežama. 

 

Jedan prelepi selfi objavila je prvo Džej Lo, a nakon nje i Kim Kardašijan. Ipak, razlika je bila očigledna i izazvala je bure reakcije u medijima. 

 

Prvo je na Instagramu fotografiju sa Oprom i Kim objavila Dženifer Lopez, a nakon toga i Kim Kardašijan. U svojim Insagram pričama rijaliti zvezda je okačila svoj selfi sa Oprom, ali ovog puta bez Džej Lo.

 

Kim Kardašijan je "odsekla" Dženifer Lopez sa zajedničke fotogragije, što je mnoge navelo na razmišljanje o odnosu koji vlada između njih dve, a sigurno nije bilo prijatno iznenađenje ni za supruga Džej Lo, Bena Afleka.

 

Ipak, strani mediji su preneli da je ona to učinila zbog toga što joj nije odgovarao format i veličina fotografije za objavu na društvenim mrežama.

 

Fotrafija na kojoj su Kim Kardašijan i Opra Vinfri bez Džej Lo
Fotrafija na kojoj su Kim Kardašijan i Opra Vinfri bez Džej Lofoto: Instagram / kimkardashian

 

Kim je ovu priliku iskoristila da objavi snimak putem kojeg je ponovo Opri čestitala rođendan i to samo dva sata nakon što je to isto Džej Lo uradila fotografijom na kojoj su sve tri, Kim, Opra i ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Među gostima su se osim njih našli i Šeroun Stoun, Hajdi Klum, Prijanka Čopra, Gejl King, Alesadra Ambrosio, Džesika Alba, Rita Vilson i mnogi drugi.

 

Da podsetimo, najplaćenija žena sveta proslavila je svoj 69. rođendan i luksuznom proslavom obeležila još jednu veoma uspešnu i lepu godinu svog života.

 

Uprkos teškoj životnoj priči kroz koju je prošla još kao dete, pa kao devojčica, Opra je uspela da postane jaka, hrabra i nezaustavljiva, a mnogi smatraju i najmoćnija žena sveta. 

makonda-tracker