koja vam se najviše dopada?

Obe u mini-haljinama, ali POTPUNO DRUGAČIJIM! Modni okršaj Sofije Vergare i Džej Lo koji ne smete da propustite

0

Iako su se obe latino zvezde odlučile za rolka-haljine iznad kolena, opredelile su se za dva modela koji nisu ni nalik jedan drugom

Sofija Vergara i Dženifer Lopez spadaju u omiljene svetske latino zvezde
Sofija Vergara i Dženifer Lopez spadaju u omiljene svetske latino zvezdefoto: Instagram, sofiavergara, jlo

Pre nekoliko dana, jedna proslava okupila je veliki broj slavnih holivudskih ličnosti, a poznate dame spremile su svoje najlepše party haljine!


Kozmetička kuća Anastasia Beverly Hills proslavila je 25. godišnjicu osnivanja, a žurki su prisustvovale mnoge poznate lepotice, uključući voditeljku Opru Vinfri, nemačku manekenku Hajdi Klum, indijsku glumicu i bivšu Mis sveta Prijanku Čopru, glumicu Šeron Stoun, manekenku Alesandru Ambrozio, rijaliti zvezdu Kim Kardašijan i mnoge druge.


Među najzapaženijima su, kako to s njima često biva, bile dve latino lepotice: kolumbijska glumica Sofija Vergara i pevačica i glumica portorikanskog porekla Dženifer Lopez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Zanimljivo je da su se obe opredelile za mini-haljine, obe savršene za večernji izlazak i provod, a ipak – sasvim različite!


Sofija Vergara pojavila se u klasičnoj zimskoj kratkoj haljini, a njen izbor bila je drapirana kreacija modne kuće Saint Laurent.

 

 

Zvezda serije "Moderna porodica" izgledala je očaravajuće u modelu sa rolkom koji ima nabran donji deo i traku vezanu u čvor, koja ležerno pada ispred tela.


Ovo trendi zimsko izdanje upotpunila je crnim čarapama i cipelama, a kosu je pustila da pada u talasima.

 


Što se tiče Džej Lo, ona ne propušta nijednu priliku da bukvalno zasija, pa je njen izbor bila mini-haljina italijanskog brenda Valentino.

 

Čuvena modna kuća je samo za Dženifer Lopez izradila kratku verziju svoje čuvene dugačke haljine od bež tila i sa poluprovidnim elementima, koju krasi niz zlatnih šljokica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Uz to je ponela i beli ogrtač sa nojevim perjem i bele sandale sa platformama i vrtoglavo visokim štiklama.

 

 

makonda-tracker