nije nemoguće

Tajna je u... Uz ovaj režim Dženifer Lopez i u 6. deceniji ima najsavršenije telo na svetu (program za ceo dan)

0

Džej Lo već dugi niz godina važi a za jednu od najbolje građenih žena u Holivudu, a evo kako joj to polazi za rukom.

Džej Lo već decenijama važi za jednu od najlepših žena Holivuda
Džej Lo već decenijama važi za jednu od najlepših žena Holivudafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Mnoge fanove lepe glumice i pevačice zanima kako je moguće da Dženifer Lopez oduvek izgleda poptuno besprekorno i kako, i pošto je zakoračila u šestu deceniju, nema ni gram viška.

 

Popularna Džej Lo je više puta za medije pričala o svom načinu života, odnosno kojih se sve pravila u ishrani pridržava kako bi održavala besprekornu liniju, ali ovoga puta uz Lopezovo su pričali i njeni fitnes gurui - Trejsi Anderson i Dodo Romero.

 

1. ORGANSKA HRANA

 

Njena ishrana mora da bude veoma čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi", kaže njen trener Trejsi Anderson. Sve je organsko i dobro osmišljeno, s dosta visokokvalitetnih proteina i hrane bogate hranljivim materijama - objašanjava Anderson

 

 

2. VODA

 

Njen fitnes savetnk Dodo Romero otkriva da je voda veoma bitna stvaka kad pričamo i liniji Dženifer Lopez. Kako on kaže, Dženifer pije najmanje sedam čaša vode dnevno, a uz to se trudi da ne konzumira ni alkohol ni kofein.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Nisam pila kofein godinama - rekla je Dženifer jednom prilikom.

 

Dženifer se generalno trudi da unosi dovoljno vode u organizam. Hidratacija je veoma važna za pevačicu toliko da zauzima celu kategoriju u njenoj ultračistoj ishrani (kategorije njene ishrane uključuju protein, povrće, masti, ugljene hidrate i vodu), sudeći prema njenom treneru i savetniku Dodu Romeru.

 

 

3. PRERAĐENA HRANA JE - NO NO

 

Obojica stručnjaka potvrđuju da Lopezova ne konzimira ništa prerađeno, već samo sveže namirnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Glavni izvori proteina su belančevine, belo ćureće meso, pileća prsa i organski uzgajana govedina. Tu je ribu zbog proteina i omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Takođe, svakog dana pojede i šaku oraha svakog dana zbog dobrih masti - navodi treneri.

 

 

4. POVRĆE

 

Džej Lo se trudi da unosi u organizam što više lisnatog zelenša, ali isto tako se izbegava šargarepu i kukuruz zbog, pošto u sebi imaju šećera. Takođe, zna da uključi i neke složenije ugljene hidrate u svoju ishranu. Tu spadaju kinoa, pirinčani hleb, zobene kaše, krompir i integralni pirinač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

5. PAUZA

 

Iako se veći deo vremena pridržava zdrave hrane, lepa glumica zna da napravi i pauze po potrebi. Omiljeni porok su joj, kako su ranije pisali mediji, sladoled i kolačići od čokoladnog čipsa.

 

- Tokom godina naučila sam važnost zdrave ishrane. Ipak, još jedem neku hranu koju volim, ali umereno - rekla je Dženifer.

 

 

6. RIBA

 

Riba je veoma važan segment svake zdrave ishrane, čime se vodi i Dženifer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

- Kada odem u restoran najčešće uzimam salatu ili ribu s povrćem i trudim se da pijem dosta vode tokom obroka - otkriva Lopezova.

 

 

PROGRAM ISHRANE ZA JEDAN DAN

 

Doručak: Najčešće se odlučuje za proteinski smuti. To podrazumeva kašičicu proteinskog praha, jagode, maline, borovnice, grčki jogurt, cimet, med, kockice leda i sveže isceđen limunov sok.

 

Ručak: Salata sa lososom i povrćem, među koje spadaju tikvice, brokoli, paprika... Opcija broj dva su su kelj, semenke bundeve, limunada, ekstradevičansko maslinovo ulje i mleveni luk.

 

Užina: Voće i povrće koje uvek nosi sa sobom.

 

Večera: Dobitna kombinacija za večeru su proteini plus kinoa.

 

 

makonda-tracker