kraljica smaragda

Da, BOGINJE zaista nose zeleno: Kraljica Leticija u etno haljini koja će se nositi i za 40 godina

0

Kraljica Leticija obukla je staru haljinu koju je već nosila i ponovo je oduševila svojom modnom kombinacijom

Kraljica Leticija zablistala je danas poput boginje u zelenoj haljini.
Kraljica Leticija zablistala je danas poput boginje u zelenoj haljini.foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI danas su se u palati La Zarzuela u Madridu sastali sa osnivačima Crvenog krsta, a ona je kao i uvek bila glavna zvezda događaja i zadivila je sve prisutne svojom modnom kombinacijom.

 

Juče smo videli da je jednobojne komade ostavila po strani i odlučila se za haljinu sa printom, a danas je to isto uradila.

 

Španska kraljica je bila bukvalno boginja u zelenom odabravši haljinu koju je već nosila 2018. godine, a koju potpisuje modna kuća Sandro Paris.

Smaragdnozelena midi plisirana haljina sa V izrezom imala je fantastične asimetrične šare u beloj i svetlozelenoj varijanti, koje su učinile da haljina bukvalno govori sama za sebe.

 

Budući da je haljina već dovoljno upečatljiv komad, ostatak kombinacije je bio prilično sveden. 

Kraljica Leticija je obula crne kožne štikle, a od nakita je imala par predivnih dijamantskih minđuša i svoj omiljeni prsten Karen Halam. 

 

Što se tiče frizure, kao i u većini slučajeva, španska kraljica je pustila da joj kosa padne niz lica, a mejkap je bio veoma sveden naglašavajući oči.

1 / 5 Foto: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

 

makonda-tracker