elegantno

Retke su prilike da je vidimo u ovakvom izdanju: Kraljica Leticija u staroj HALJINI od 227 evra je mnoge IZNENADILA

0

Kraljica Leticija uvek ima nepogrešiv modni odabir, ali nas je danas iznenadila malo opuštenijim izborom haljine koju je već nosila 2020. godine.

Kraljica Leticija je danas obukla haljinu koju od nje nismo očekivali
Kraljica Leticija je danas obukla haljinu koju od nje nismo očekivalifoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija je poznata kao dama od stila i jedna od najbolje obučenih dama u kraljevskim porodicama širom sveta.

 

Svedeni i elegantni modni komadi su okosnica njenog stila, a danas je sve prisutne u Madridu pomalo iznenadila odabirom garderobe, ali to ne znači da nas je manje oduševila.

 

Kraljica Leticija danas je posetila zgradu udruženja Sense Barera u Petreru gde je prisustvovala sastanku sa predstavnicima Španske federacije za retke bolesti (FEDER).

Kao i uvek izgledala je elegantno bez nimalo napora, ali je njen odabir haljine pomalo iznenadio jer je bio malo opušteniji nego što smo navikli.

 

Španska kraljica Leticija (50) za današnju priliku je obukla šik haljinu sa crno-belim šarama .

 

Moderna crno-bela haljina midi dužine je stajala nepogrešivo, a kaiš oko struka joj je još više istakao liniju i dao na eleganciji. Ipak, možemo da primetimo da je stil haljine malo opušteniji nego što smo navikli kada je ona u pitanju.

 

Kako bi se zaštitila od prohladnog dana, obukla je elegantni crni kaput.

 

A celu kombinaciju je zaokružila glamuroznim parom dubokih crnih antilop čizama koji je doprinela još većoj toplini koju nosi ova kombinacija.

 

Kao i uvek, Letiicja se odlučila za jednostavan nakit, nosila je dijamanstke minđuše i krupni zlatni pristen na kažiprstu.

1 / 5 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kosu je kao i uvek pustila da joj prirodno pada niz licem, a mejkap je bio prirodan i naglašavao joj je lepe oči.

 

Interesantno je da je kraljica Leticija ovu haljinu koju potpisuje Pedro del Hierro već nosila 2020. godine i da iznosi 227 evra.

 

makonda-tracker