brend koji naše dame obožavaju

Oversajz kaput i haljina koja košta svega 45 dolara: Kraljica Leticija u izdanju koje bi rado nosila svaka Srpkinja

0

Kraljica od Španije ima izgrađen modni stil na kojem joj zavide mnoge žene širom sveta 

foto: EPA / by David Arquimbau Sintes
foto: EPA / by David Arquimbau Sintes

Španska kraljica Leticija i  njen suprug kralj Filip posetili su bolnički muzej i baziliku na Menorci, a kraljica je za ovu priliku izabrala haljinu brenda koji je zbog svoje pristupačne cene veoma popularan i u Srbiji.

 

Sve oči prisutnih okupljenih građana bile su uprte u najnoviji elegantni stajling kraljice koja je postala prepoznatljiva po svom istančanom, uvek do tančina isplaniranom izgledu.

 

Oversajz kaput u bež boji apsolutni je hit već godinama, a može se videti na ženama gotovo svih godina.

 

 

Ispod njega kraljica je ponela prelepu Blondi haljinu midi dužine sa neobičnim prinotm i kao što uvek čini, elegantne salonke sa visokom štiklom.

 

Pretragom po internetu moglo se videti da je njena prelepa haljina komad koji gotovo svaka Srpkinja sebi može da priušti jer, na sniženju košta, svega 45 dolara, što je manje od 5.000 dinara.

 

 

Uz sve ovo kraljica je ponela malu crnu torbu poznatog svetskog brenda čija cena je iznosila oko 200 dolara. Savršeno uklopljeno, kao i uvek.

 

Kralj Filip ju je u stopu pratio elegantnim odelom klasičnog kroja. On se uvek trudi da bude modno usklađen sa svojom suprugom, ali se ne može poreći da je ipak ona ta koja uvek pobere svu pažnju javnosti. 

 

 

makonda-tracker