suva elegancija

Minđuše s posebnom simbolikom & frizura koju retko nosi: Kraljica Leticija u izdanju pred kojim je Madrid ZANEMEO

0

Kraljica Leticija još jednom je održala modnu lekciju.

Kraljica Leticija je jedna od najstilizovanijih kraljica na svetu
Kraljica Leticija je jedna od najstilizovanijih kraljica na svetufoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija je jednostavno sinonim za eleganciju i prefinjen stil oblačenja.

 

Važi za jednu od najstilizovanijih kraljica na svetu, a njene kombinacije svi žele da iskopiraju.

 

I iako većina nema novca da bi se oblačio potpuno isto kao jedna kraljica, iz svake njene odevne kombinacije možemo da izvučemo najbolje i da iskopiramo njen način razmišljanja kada je moda u pitanju.

Kraljica Leticija od Španije se danas sa svojim suprugom španskim kraljem Filipom VI pojavila na svečanom otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Madridu i svojom pojavom ponovo očarala.

 

Pre svega smo primetili da je kraljica Leticija ovog puta odlučila da podigne kosu u konjski rep što se ne dešava često budući da ona uglavnom pusti kosu da ravno pada.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za današnju kombinaciju je izabrala crni stajling u vidu elegantnih dubokih pantalona koje ravno padaju, a imaju nabore u predelu struka i crni džemper sa V izrezom koji je imao zanimljiv beli vintidž detalj oko vrata što je razbilo monotoniju crne boje u ovoj odevnoj kombinaciji. Eto ideje kako možete da "razbijete" potencijalnu monotoniju jednobojne odevne kombinacije.

 

Celu kombinaciju je "začinio" tanak kaiš je naglasio njen struk.

Što se tiče obuće, kraljica se odlučila sa klasične crne duboke čizme, a što se tiče nakita, svedene a efektne minđuše su došle do izražaja budući da je kraljica Leticija podigla kosu.

 

U pitanju je jedini detalj iz današnje kombinacije koji je kraljica Leticija već nosila, a dizajn ovih minđuša koje koštaju 2.655 evra je inspirisan bodežima arapskih ratnika.

 

makonda-tracker