praktično

Od veličine XXS do XXL – svima stoji savršeno! Autfit Tamare Kalinić bez kakvog je TRENDI I PRIJATAN JANUAR nezamisliv

0

Stil Tamare Kalinić je sva modna inspiracija za snežne i hladne dane, pre svega zahvaljujući praktičnim, udobnom i ultrapopularnim čizmama

Tamara Kalinić od glave do pete u crnom
Tamara Kalinić od glave do pete u crnomfoto: tamara, Instagram

Srpska i planetarno popularna influenserka Tamara Kalinić obično nas pozdravlja sa crvenog tepiha, iz prvog reda na revijama najprestižnijih brendova i u pripijenim haljinama sa izrezima.


Ipak, ona jednako dobro "pliva" i u svakodnevnom stilu, pa nam je do sad prenela mnogo modnih lekcija o nošenju patika, farmerki i sličnih ležernih komada. Sada stiže njeno viđenje savršenog autfita za ledeni zimski dan, a u pitanju je odevna kombinacija koju bukvalno svaka žena može da nosi.


Ona je u okviru svoje saradnje za luksuznom modnom kućom Jimmy Choo predstavila all black odevnu kombinaciju za skijanje, koju svakako možete nositi i za obavljanje obaveza po gradu u snežnom danu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tamara je ponela jednostavne crne skinny pantalone koje na prvi pogled izgledaju kao deblje helanke, a kombinovala ih je sa kratkom perjanom jaknom.

 

U pitanju je proštepani model koji godinama odbija da izađe iz mode i jedan od omiljenih izbora Kim Kardašijan za hladnije dane, koji omogućava da ostanete vrlo trendi i istovremeno se ugrejete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ipak, obuća je najefektniji deo ove odevne kombinacije, a reč je o "snegaricama", čizmama u kojima je svako korak prijatan po snegu.

 

 

Tamara Kalinić odabrala je model nazvan Yeda, čija cena iznosi čak 950 evra, ali su u prodaji dostupne zna(aaa)tno jeftinije varijante sličnog dizajna.

 

 

makonda-tracker