i za decembar i za jun!

Čak ni na 30 stepeni se nećete kuvati u njima: Tamara Kalinić ima najpraktičnije farmerke za ovo leto

0

Ako ne možete da odolite džinsu ni u junu, model koji je pre nekoliko dana nosila najpoznatija srpska it devojka sigurno će vam se dopasti

foto: instagram.com/tamara/
foto: instagram.com/tamara/

Čuvena planetarno popularna influenserka Tamara Kalinić već neko vreme uživa na egzotičnim destinacijama i uživa na morskim obalama širom Evrope i sveta, a najčešće je viđamo u haljinama i šortsevima.


Međutim, kao i većina devojaka, i ona se najkomotnije oseća u džinsu i često mu se rado vraća, a pre nekoliko dana je na Instagramu pokazala izuzetno trendi i praktičan model.

 

Influenserka je, naime, pozirala u street style autfitu u čijem je prvom planu bila torbica Gucci Blondie, novi aksesoar inspirisan klasičnim stilom modne kuće Guči iz sedamdesetih. Tamara se konkretno odlučila za crnu tašnu od 3.500 dolara koja je ukrašena monogramom ovog brenda i ima tanak zlatni lanac umesto kaiša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Skupocenu torbu odlično je uklopila uz udobnu odevnu varijantu zamislivu u mnogim prilikama — crni top i jaknicu, ali pre svega nesvakidašnje farmerke naizgled klasičnog kroja.


Tamara se odlučila za trapez pantalone od svetlog džinsa koje odlikuje visok struk, a već od kukova se postepeno šire. Teksas koji je korišćen za izradu ovog komada je vrlo lagan i savršen za toplije dane jer omogućava koži da diše, što se postiže i činjenicom da su farmerke široke i imaju rupe na kolenima i imitaciju poderotine u gornjem delu.

 

U pitanju je model farmerki kakve ne izlaze iz mode već godinama, pa je uvek zgodno imati ih u ormanu, a u prolećnim i letnjim mesecima pružaju vrlo trendi izgled i udobnost.

 

Međutim, Tamara nam je pre nekoliko meseci pokazala iste pantalone i u okviru zimskog stajlinga, kada ga je kombinovala s kratkim pepito kaputom, što ih čini vrlo praktičnim izborom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 


 

 

makonda-tracker