kao iz bajke

I holivudske dive mogu da uče od nje: Tamara Kalinić protresla crveni tepih kreacijom koja ubrzava puls

1

Romantična, otmena, ženstvena, bajkovita, magični glamur... Sve ovo i mnogo više je haljina kojom je Tamara Kalinić još jednom pokazala da nije slučajno jedna od najvećih svetskih trendseterki!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedna od najuspešnijih svetskih influenserki Tamara Kalinić ne propušta gotovo nijedan prestižan događaj u modnoj industriji, a jedna je od najzapaženijih na nedeljama mode i žurkama čuvenih modnih kuća.


Tako je ona ovih dana gošća katarske manifestacije Fashion Trust Arabia, koja se održava u Dohi, a iz dana u dan oduševljava svojim modnim odabirima.

 

Najlepše izdanje koje je Tamara odabrala svakako je ono koje je čuvala za centralno gala veče, kada se pojavila u zanosnoj haljini libansko-italijanskog kreatora Tonija Vorda, iz couture kolekcije njegovog brenda za jesen i zimu 2022/23. godine.


Srpska trendseterka opredelila se za model koji ova modna kuća opisuje kao "magični glamur", a to je bez sumnje istina – u pitanju je toaleta od tila koja je prekrivena mnoštvom kristalčića, koji čine da haljina svetluca nenapadno.

 

1 / 3 Foto: tamarakalinic, Instagram


Gornji deo ove kreacije čini boje sivog peska pripijen korset bez bretela, koji ističe struk, dok donji pada u vidu raskošne maksi-suknje s dubokim šlicem i šlepom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONY WARD (@tonywardcouture)

 

Najupečatljivi "detalj" svakako je ogromna plisirana mašna, a naša Tamara upotpunila je ovo izdanje jednostavnim sandalama sa kaišićima i decentnim nakitom, haljinu je dodatno naglasila prebacivši kosu na jednu stranu tako da predimenzionirana mašna ostaje u prvom planu.

 


 

makonda-tracker