inspiracija dana

Uz krop top su KAO SAN! Pantalone Tamare Kalinić zbog kojih je Pariz zaboravio haljinu Kajli Džener

0

Haljina Kajli Džener bila je pravi mali modni šok, ali ako želite istinski glamur, okrenite se ka Tamari Kalinić i nećete pogrešiti

foto: tamara, Instagram
foto: tamara, Instagram

Nedelja mode u Parizu ovih dana je pretvorila jednu od modnih prestonica planete u kutak opsednut visokom modom, a gde su vrhunski stil i vodeći brendovi – tu je i naša Tamara Kalinić!


Srpska influenserka, koja važi za jednu od najpopularnijih na svetu, ovih dana uživa rame uz rame sa svetskim zvezdama i posećuje najzapaženije revije.


Zato ne čudi što je bila jedna od najzapaženijih na reviji italijanskog dizajnera Đambatiste Valija, koji je u Francuskoj predstavio novu kolekciju za proleće 2023. godine.


Reč je o haute couture liniji koja odiše optimizmom, bojama i ženstvenošću, a Tamara Kalinić je za ovu priliku ponela stajling koji je i sam vrlo razigran i trendi, ali uz jednu ozbiljnu notu, kako dolikuje ovako važnom događaju.

 

Tamara Kalinić u palazzo pantalonama na reviji Đambatiste Valija
Tamara Kalinić u palazzo pantalonama na reviji Đambatiste Valijafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šarmantna trendseterka odabrala je kropovani džemper zatvorenog okovratnika koji je vrlo praktičan i pravi modni kameleon – možemo da ga zamislimo s farmerkama, mini-suknjom, kožnim pantalonama... Bilo čim!


Međutim, Tamara je rešila da ga ponese uz palazzo pantalone crne boje, elegantnim komadom koji počinje upečatljivom belom mašnom u predelu struka, odakle se postepeno širi i pruža vrlo šik look.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Neobičan autfit srpska it devojka kombinovala je sa srebrnim cipelama sa špic-vrhom i crnom tašnicom.


Palazzo pantalone, nazvane tako je strukturom podsećaju na strukturu palata, sa širokom osnovom i uskim vrhom, poput trougla, bile su vrlo popularne tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

 

One su ponovo su u trendu poslednjih sezona, a na našoj sceni palazzo pantalone obožavaju Ana Đurić Konstrakta i Ana Stanić, koje smo više puta videli u sličnim modelima.

 

 

makonda-tracker