RASKOŠ

Modni krem na gala žurki kod MILIJARDERA u Dubaiju: Blistale Naomi Kembel i SRPSKA INFLUENSERKA koju prati Kardašijanka

0

Događaj koji je okupio sve bitne ljude iz modne industrije, a među njima je bila i jedna naša predstavnica. 

foto: Instagram, Tamara
foto: Instagram, Tamara

 

Jedna od najpoznatijih Srpkinja kada je moda u pitanju, influenserka Tamara Kalinić, u veoma odabranom društvu je dočekala Novu godinu. Ona bila jedna od zvanica na vrlo verovatno najglamuroznijoj žurki na svetu, koju je u Dubaiju organizovao milijarder Umar Kamani.

 

Ovaj parti je okupio sam svetski krem iz modne industrije, a među zvanicama su, između ostalih, bili i Naomi Kempbel, reper Dža Rul, Stivi Meki, Mona Monika Katan i mnogi drugi...

 

Tamara Kalinić važi za jednu od najuspešnijih domaćih influserki i blogerki, koje se bave modnom industrijom ima čak 1.3 miliona pratilaca na Instagramu.

 

Ona na žurki ispozirala sa jednim od sinonima za svet mode poslednjih decenija, čuvenom Naomi Kempbel. Tom prilikom nam je pokazala i za kakav autfit su izabrale za ovako glamuroznu priliku.

 

 

I ispalo je da su odabrale poptuno suprotne boje. Tamara je bila u potpuno crnoj kombinaciji, dok je Naoma izabrala belu skupocenu "Alexandar McQueen" haljinu sa dugačkim ogrtačem iste boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara je žurku došla sa svojim dečkom Filipom koji radi kao menadžer za poznate brenodve iz sveta mode, a lako je ga je prepoznati po imidžu sa dugačkom bradom.

 

Domaćin žurke je bio milijarder Umar Kamani. On ima svega 34 godine, a pre jedne decenije sa bratom osnovao kompaniju PrettyLittleThing, čija ime je nosila i ova žurka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umar Kamani (@umarkamani)

 

Njihov otac Mahmud Kamani, vlasnik je kompanije Boohoo, koja je isto kao PrettyLittleThing, poznata po velikoj ponudi jeftine odeće.

 

Stori u kome je Kim Kardašijan rišerovala Tamarin post
Stori u kome je Kim Kardašijan rišerovala Tamarin postfoto: Kim Kardašijan Instagram

 

Tamara je široj domaćoj javnosti u oči upala pre neke dve godine, kada je čuvena Kim Kardašijan rišerovala jedan njen stori na Instagramu. Iako je Kim nije zapratila na ovoj mreži, ipak je na ovaj način pokazala da prati Tamarin rad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JaRule (@jarule)

 

Inače, Kalinićeva je ljudima koji prate modu poznata već oko desetak godina, kada je pokrenula svoj modni blog i na taj način svoj hobi pretvorila u izuzetno profitabilan i lep posao.

 

- U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju - priča o svojim počecima ova mlada žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ona prikazuje svoje svakodnevne modne autfite, svoj moćni izgled i glamurozne izveštaje iz prvih redova nedelje mode, kao i svoje personalizovane izbore kupovine na svom blogu, Instagramu i Jutjubu, gde je prikupila više od 1,4 miliona pratilaca i pretplatnika.

 

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao - rekla je svojevremeno Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Poznata je kao ambasador stila za vrhunske modne brendove kao što su "Bottega Veneta", "Louboutin" i "Emporio Armani", a tokom 2021. godine zaradila je 681 hiljada dolara samo od Botega Venete.

 

 

makonda-tracker