biće hit 2023!

Tamara Kalinić ih je (naravno!) ponela među prvima: Ove udobne cipele koje izdužuju nogu prava su MODNA REVOLUCIJA

3

Tokom 2023. godine influenserkama će omiljene cipele biti čarobni model koji spaja sve što želimo od ženske obuće

Tamara Kalinić uvek je pet koraka ispred sveta kad je moda u pitanju
Tamara Kalinić uvek je pet koraka ispred sveta kad je moda u pitanjufoto: Instagram, Tamara

Ako pitate modne znalce, nema sumnje kakva je ženska obuća proteklih sezona bila najpopularnija.

 

Mokasine su se našle na trećem mestu najčešće pretraživanih modnih komada na Guglu u 2022. godini, a u pitanju su cipele koje su osnova poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera. Odmah za petama mokasinama je bio jedan trend: slingback obuća, odnosno cipele, sandale, pa čak i baletanke otvorene pete.


Verovali ili ne, sada se pojavio model obuće koji spaja ova dva trenda – mokasine i slingback, ali to nije najzanimljivije. One nam pomažu da izgledamo više, izdužuju nogu, daju figuri sve ono što imaju štikle, a ipak nemaju nikakvu potpeticu! Kako je to moguće?

 

Tamara Kalinić u Pradinim cipelama koje imaju otvorenu petu, ali su inspirisane mokasinama
Tamara Kalinić u Pradinim cipelama koje imaju otvorenu petu, ali su inspirisane mokasinamafoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novi hot trend koji je očarao trendseterke jesu cipele koje potpisuje modna kuća Prada, a on je tako brzo osvojio influenserke da se mnogi high-street brendovi utrkuju da ponude svoje jeftinije varijante.

 

 

Prada je svoje neobične cipelice predstavila u okviru kolekcije za proleće i leto 2022. godine, ali se očekuje da će one punu popularnost dostići tek na leto 2023.

 

Srpska influenserka Tamara Kalinić među prvima na svetu nosi najnovije modne trendove
Srpska influenserka Tamara Kalinić među prvima na svetu nosi najnovije modne trendovefoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

makonda-tracker