SAVRŠENO

Ležerno izdanje princeze od Velsa: Ovaj autfit Kejt Midlton može APSOLUTNO svako ODMAH da iskopira

0

Kejt Midlton ne haje za komentare princa Harija i Megan Markl već nasmejana kiti jelku i završava pripreme za večerašnji božićni koncert.

foto: George Rogers / Sipa Press / Profimedia
foto: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Dok ceo svet bruji o dokumentarnoj seriji "Hari i Megan" i brojnim saznanjima koje vojvoda i vojvotkinja od Saseksa iznose, Kejt Midlton privodu kraju završne pripreme za kraljevski koncert božićnih pesama.

 

Ovo će biti prvi put da je Kejt domaćin koncerta "Royals Carols: Together at Christmas" otkada je postala princeza od Velsa.

Pod pokroviteljstvom Kraljevske fondacije, Kejt će se pridružiti suprug princ Vilijam, kralj Čarls i kraljica supruga Kamila, kao i drugi članovi kraljevske porodice.

 

Sve će proteći u čast pokojne kraljice Elizabete Druge, a koncert će se emitovati večeras.

 

Da li je slučajnost što su snimak završnih priprema objavili uoči novih epizoda dokumentarne serije "Hari i Megan" u ovom trenutku je manje važno.

Ono što nam je privuklo pažnju jeste ležerno izdanje princeze od Velsa na koje nismo navikli.

 

Na snimku se vidi Kejt kako obavlja završne pripreme pred večerašnji koncert u Vestminsterskoj opatiji i blista dok popravlja ukrase na prirodnoj jelci, dok u pozadini ide božićna muzika.

 

U skladu sa novogodišnjim i božićnim praznicima, Kejt nosi udoban zimski džemper brenda Holland Coopler, koji je već nosila ranije ove godine prilikom čitanja priča za laku noć u BBC-jevoj emisiji.

 

Uz džemper je iskombinovala crne pantalone sa visokim strukom i time nam dala inspiraciju kako možemo da osmislimo fantastičan zimski autfit.

Zadržala je doteran, ali ležeran izgled sa svojom već prepoznatljivom elegantnom frizurom koja pada niz leđa.

 

Sve u svemu, čista desetka! 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker