praktičan trik

Kako nositi džemper u elegantnoj kombinaciji? 3 autfita Ane Ivanović koji su MODNA LEKCIJA po meri svake žene

0

Za otmeno izdanje nisu uvek neophodne elegantne bluze i košulje, već i najjednostavniji topli džemperak može biti hit komad za svečani stil

foto: Ana Ivanović Instagram
foto: Ana Ivanović Instagram

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović nedavno je proslavila 35. rođendan, a njen suprug i slavni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger javno joj je na srpskom jeziku čestitao njen poseban dan.


Ana je potom na Instagramu otkrila kako je obeležila rođendan, a po njenim rečima u pitanju je bio porodični skup.


Danas slavim s porodicom – napisala je teniserka i zahvalila se fanovima na lepim željama i dodala da su njihove poruke dan učinile još lepšim.

 

Lepa sportistkinja nije otkrila gde je proslavila rođendan, ali je pokazala autfit koji je spremila za tu priliku.

 

Ona je, naime, kombinovala lagani beli končani džemperak s vrlo elegantnom i asimetričnom suknjom boje tamnog zlata, čime je naizgled svakodnevni džemper pretvorila u hit komad za svečanije prilike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


U tome joj je svakako pomogla skupocena Jacquemus torbica, jedna od mnogih iz njene luksuzne kolekcije, kao i crni kaput i uske kratke čizm eod prevrnute kože.


Ovo nije prvi put da naša Ana nosi džemper kada prilika zahteva eleganciju, a pre dve godine je celom svetu oduzela dah u jednoj baš takvoj kombinaciji. Naime, u januaru 2020. godine, kada su njen suprug i ona postlai zaštitna lica nemačkog brenda "Braks", Ana se na svečanoj promociji pojavila u vrlo šik stajlingu.

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Teniserka je tom prilikom odabrala trendi džemperić sa pepito dezenom, vanvremenskim motivom kada je ženska moda u pitanju, u spoju s plisiranom sivom suknjom do kolena i bajkerskim ravnim čizmama.


I pre nekoliko dana, ona je odabrala jednostavan crni džemper u kombinaciji sa suknjom, a tada je izbor pao na crno-beli model suknje na preklop i crne čizme preko kolena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Dakle, Anin recept je jasan: džemper, suknja i kvalitetna jesenja obuća – i ne možemo da omanemo!

 

 

makonda-tracker