inspiracija za decembar

Za bilo koju priliku, udobno, a ŠIK: Selena Gomez ima najbolju ideju za stajling u danima praznika

0

Božićna žurka, sedeljka s prijateljima u susret praznicima, doček Nove godine, večernji izlazak krajem decembra... U bilo kojoj od tih situacija možete poneti nešto slično i ostaviti snažan utisak.

foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica i pevačica Selena Gomez (30) iznenada se pojavila u najnovijoj epizodi šou-programa Saturday Night Live, gde je s kolegama iz serije Only Murders In The Building Stivom Martinom i Martinom Šortom nasmejala publiku simpatičnim skečom.


I paparaci ispred Rokfeler centra u Njujorku bili su iznenađeni kada su ugledali Selenu, ali su bili spremni da ovekoveče njen efektan decembarski look, koji je sva modna inspiracija koja vam treba ovog meseca!

 

Trend Barbiecore, inspirisan Barbikom, najpoznatijom lutkom na svetu, ove godine je najdominantniji, a stručnjaci predviđaju da će tako ostati i naredne godine. Institut za boje Pantone proglasio je jednu nijansu ružičaste vodećom bojom za 2023. godinu, a očigledno je i Selena poklekla pred ovim trendom, pa se pojavila od glave do pete u jarkoj pink nijansi.

 

1 / 7 Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Gomezova je od glave do pete nosila komade iz kolekcije Valentino Pink PP za 2022/23, a kao statement komad odabrala je udoban i topao predimenzionirani džemper koji pada na jedno rame. Reč je o komadu od moher vune koji je ukrašen vezom i nizom šljokica, idealno za sezonu praznika, a on je izgledao savršeno u spoju s debljim pletenim čarapama koje podsećaju na helanke.

 


Ovaj autfit Selena Gomez je upotpunila modelom sandala koji je bez sumnje jedan od zapaženijih u poslednje vreme – Discobox varijantom s platformama i vrtoglavo visokim potpeticama koje su Valentino vratile u centar pažnje modne javnosti.

 


Ružičasti tonovi u mejkapu dodatno su "začinili" ovo izdanje, a Selena je sve zaokružila jednostavnim alkama i čvrstim visokim repom.

 

 

makonda-tracker