vrhunska elegancija

Sandale boje konjaka i CVEĆE, CVEĆE, CVEĆE! Damsko izdanje princeze Meri koje mogu da nose žene od 19 do 99 godina

1

Floralni dezen je nenadmašni modni klasik, naročito u prolećnim i letnjim mesecima, a evo kako ga nositi u posebnim prilikama

foto: EPA-EFE/Lise Aserud
foto: EPA-EFE/Lise Aserud

U Danskoj je juče otvoren Festival cveća u Odenseu, a svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovala je princeza Meri, koja je pokroviteljka ovog događaja već godinama.


Ove godine tema Festivala je "Bašta avanture", a on će okupiti veliki boj izlagača i predstaviti bezbroj kreacija od cveća, koje će krasiti ulice Odensea.


Meri od Danske već prvog dana je posetila više izložbi i dala ime jednoj vrsti ruže. Naime, budući da je ova vrsta "razvijena" u čast Maite Garsiji, američkoj plesačici, glumici i pevačici koja je bila u braku s Prinsom i kojoj je pevač posvetio pesmu "The Most Beautiful Girl in the World", princeza Meri rešila je da ružu nazove – Najlepša.


Za ovu priliku, danska princeza je, kao što to obično čini, odabrala haljinu sa cvetnim dezenom.

 

 

Njen izbor pao je na model brenda Erdem čija cena iznosi skoro 1.500 evra i napravljena je od najkvalitetnijeg poplina. U pitanju je dugačka haljina u boji porcelana koju krase raskošni i krupni cvetovi tamnih nijansi. Reč je o jednostavnom i klasičnom dizajnu: toaleta ima čamac-izrez, kratke rukave, sečena je u predelu struka i odatle se širi i pada odišući romantikom i otmenošću.

 


Princeza Meri kombinovala je predivnu haljinu sa sandalama Mišela Vivijena u boji konjaka, a sve je zaokružila zlatnim nakitom.

 

 

makonda-tracker