nema igre na sigurno!

I najlepše haljine su u njenoj senci: Modna tajna princeze Meri od Danske koju treba probati u bilo kojoj prilici

0

Supruga danskog princa Frederika uvek i svugde oduševljava svojim stilom, a u svoja izdanja ulaže malo više truda nego njene "koleginice"

foto: EPA-EFE/Claus Fisker
foto: EPA-EFE/Claus Fisker


Kraljica supruga Kamila, životna saputnica kralja Čarlsa III, organizovala je u Bakingemskoj palati prijem za istaknute članice kraljevskih porodica koje ulažu napore u borbi protiv nasilja nad ženama i u porodici.


Među njenim zvanicama bile su kraljica Matilda od Belgije, kraljica Ranija od Jordana, princeza Meri od Danske, prva dama Ukrajine Olena Zelenska, prva dama Sijera Leonea Fatima Mada, grofica od Veseksa i mnoge druge.

 

Dan ranije, ona je ugostila princezu Meri i kraljicu Raniju na čaju u kraljevskoj rezidenciji Klarens haus, a upravo su izdanja ove tri dame privukla mnogo pažnje, kako to obično čine svaki put kad se pojave u javnosti.

 


Konzort kraljica Kamila za obe ove prilike odabrala je haljine – najpre jednostavnu plavu, a potom i belu, a na sličan način je razmišljala i kraljica Ranija od Jordana, koja se prvo pojavila u haljini do kolena brenda Badgley Mischka, a potom i u raznobojnom zatvorenom modelu.

 


Princeza Meri od Danske je, međutim bila jedna od retkih koje su pustile mašti na volju i odlučile da same sastave komplet za ove događaje!

 

 

Ona, inače, retko nosi haljine i preferira da sama sastavlja stajlinge uz pomoć sukanja i pantalona i poznata je po tome što ne greši u kombinovanju boja i dezena.


Za čajanku sa svojim "koleginicama" supruga princa Frederika od Danske odabrala je crnu Red Valentino bluzu od krepa, koja ima efektnu kragnicu oivičenu kristalima. Sa čime kombinovati ovako efektan komad? Meri nije imala dilemu – duboka Dolce & Gabbana suknja od tvida, bela i sa crnim detaljima, savršen je izbor, posebno u kombinaciji sa crnim salonkama.

 


I na velikoj skupu koji je usledio ona je ponela autfit u svojoj režiji, ovog puta ljubičastu bluzu na preklop uvučenu u duboke sive pantalone širih nogavica.

 


Nema igre na sigurno, a utisak je sjajan!

makonda-tracker