kakav spoj!

Ona ZNA kako da bude kraljica! Ovaj jarki stajling Maksime od Holandije je moćna MODNA LEKCIJA svakoj ženi

1

Kako kombinovati boje tako da izgledate trendi, zabavno, a ipak otmeno, najbolje zna kraljica Maksima od Holandije

foto: EPA-EFE/Robin van Lonkhuijsen
foto: EPA-EFE/Robin van Lonkhuijsen

Kraljica Maksima uvek je odevena u skladu sa svojim statusom, ali odbija da njen izgled bude dosadan i već viđen – uvek je drugačija, uvek šik i odlično se zabavlja u čaroliji mode!

 

Supruga holandskog kralja Vilema jedna od najbolje odevenih žena sveta i, svakako, Evrope i svako njeno modno izdanje izgleda tako da mu ni najveći znalci ne bi imali šta zameriti.

 

Šarmantna kraljica Maksima, međutim, za razliku od Kejt Midlton i drugih članica evropskih kraljevskih porodica, rado eksperimentiše s bojama, krojevima i dezenima i nije joj strano da rizikuje. Rezultat je, ipak, uvek izvanredan jer je u pitanju žena koja jednostavno zna kako da ostavi utisak!


Holandska kraljica juče je u tilburškom Muzeju tekstila otvorila izložbu "Kraljevski vez: šavovi i priče", a za ovu posebnu priliku spremila je poseban autfit: pravu malu modnu eksploziju koja ipak deluje tako skladno.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/Robin van Lonkhuijsen


Ona se pojavila u zlatnoj bluzi, vrlo bliskoj nijansi senfa, zatvorenom modelu s rukavima 3/4 dužine koji krasi je protkan tamnim plavozelenim koncem koji formira oblik grančica i lišća. Donji deo je sasvim obrnut: plavozelena suknja sa zlatnim vezom, i to balon-model malo ispod kolena koji izgleda vrlo raskošno.

 


Poznata kao ljubiteljka aksesoara za glavu, Maksima je uz to ponela zlatni detalj u stilu fascinatora, koji na prvi pogled podseća na mini-turban.


S obzirom na ovakav raskoš boja, holandska kraljica odabrala je jednostavne navy lakovane salonke brenda Gianvito Rossi i pismo-tašnu iste nijanse, a tamnoplavi su i kamenčići na njenim visećim minđušama i narukvicama.

 


Ona jednostavno ume da se obuče!

 

 

makonda-tracker