modna hrabrost

Ono nad čim se druge zgražavaju, ona nosi kao SUPEMODEL! Kraljica Maksima OČARALA naizgled nespojivom kombinacijom

0


Mnogi se ni u ludilu ne bi osmelili da ponesu ovu kombinaciju boja, ali holandska kraljica poznata je kao neko ko obožava da spaja nespojivo i stare komade nosi na sasvim novi način

foto: EPA/MARCO DE SWART
foto: EPA/MARCO DE SWART

Supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandera kraljica Maksima uvek je odevena u skladu s prilikom, ali za razliku od njenih "koleginica" plemkinja iz drugih evropskih kraljevskih porodica ona vrlo retko "igra na sigurno". Zona komfora Maksime od Holandije nisu klasične kombinacije, dominacija crne boje i svedenost već, naprotiv, vedre kombinacije, raznobojnost i zabavan stil.


Takav je i autfit koji je ona odabrala za susret s holandskim olimpijcima, koji su se upravo vratili s Olimpijskih igara u Pekingu. Ona je sa osmehom dočekala sportiste i njihove medalje osvojene za Holandiju, a za ovo zabavno druženje odabrala je još jednu vrlo ženstvenu i vrlo vedru kombinaciju.

 

Baš kao i pre nekoliko dana, kraljica Maksima je ponela upečatljivu pelerinu modne kuće Valentino, a reč je o dugačkom modelu burgundi nijanse koji ima proreze za ruke i lepršavi zadnji deo koji podseća na plašt.

 

1 / 7 Foto: EPA/MARCO DE SWART

 

U pitanju je komad od kašmira i vune, koji je ona kombinovala neočekivano — s kaput-haljinom njenog omiljenog brenda Natan. Ovaj vrlo elegantan model od krepa ističe struk uz pomoć debljeg kaiša, ima velike kvadratne džepove, a njegov najzanimljiviji deo je boja: ciklama nijansa, kakvu je obično gotovo nemoguće videti s burgundi tonovima!


Maksima, koja je čuvena u modnom svetu po spajanju nespojivog, ponela je uz to burgundi salonke od prevrnute kože, a kao i obično nosila je dosta jednostavnog nakita, u vidu ručnog sata s kožnom narukvicom, zlatnih narukvica za svaki dan i upečatljivih minđuša.
 

 

makonda-tracker