fenomenalno

Ovako se kombinuju boje! Kraljica Maksima šik stajlingom pokazala kako ostaviti snažan utisak uvek i svugde

0

Holandska kraljica je žena čiji stil je sve samo ne dosadan! Ona se poigrava detaljima, nijansama, nakitom i uvek izaziva oduševljenje.

foto: EPA-EFE/MISCHA SCHOEMAKER
foto: EPA-EFE/MISCHA SCHOEMAKER

Kraljica Maksima od Holandije posetila je pre nekoliko dana događaj upriličen u Delftu povodom predstojeće školske godine, koji ima za cilj podizanje svesti o važnosti očuvanja mentalnog zdravalja studenata.


Supruga holandskog kralja Vilema Aleksandera razgovarala je s okupljenima o tome kakvim se pritiscima, stresom i usamljenošću suočavaju brucoši, a sa studentima i psiholozima je popričala i o tome koji se koraci preduzimaju kako bi se stanje u ovoj oblasti poboljšalo.

 

Uobičajeno šik, kraljica Maksima još jednom je oduševila stilom koji je odabrala za ovu priliku, a ona je još jednom pokazala kako iskoristiti svu moć boja za efektan poslovni stajling.


Ona je ponovo odabrala odeću svoje omiljene modne kuće Natan Couture, i to lagane letnje pantalone navy nijanse, model dugačkih i blago lepršavih nogavica, kao i crvenu bluzu kraktih rukava koju krase upečatljivi predimenzionirani karneri koji padaju s jednog ramena.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/MISCHA SCHOEMAKER


Žena koja važi za pravog majstora u kombinovanju boja još jednom je dokazala da nije slučajno dostigla ovaj status, pa je uz to ponela teget Miu Miu sandale od zmijske kože.

 

Reč je o modelu vrlo visokih štikli i s platformom, koje su izgledale odlično u spoju s pantalonama, a da sve bude još zanimljivije – tu su viseće minđuše koralnocrvene boje koje potpisuje Miccy's.

 

 

Holandska kraljica važi za ljubiteljku interesantnog nakita, a sada je sve začinila zlatnom narukvicom sa safirima Marijane Gulandris.

 

 

makonda-tracker