njihova ljubavna priča

ZAPROŠENA JE U CRKVI — BEZ REČI: Supruga Milana Borjana opisala kako je izgledao POSEBAN trenutak kada je rekla DA!

1

Njima dvoma je vera veoma važna, pa se i prosidba desila na jednom svetom mestu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Supruga golmana Zvezde Snežana Borjan otkrila je kako je to izgledalo kada ju je suprug Milan zaprosio.

 

Dok su sedeli za stolom pored kućnih ikona, Milan i Sneža su opisali koliko im je vera bitna u životu.

 

"Mnogo nam je bitno, često idemo u crkvu, palimo sveće, baš smo pobožni, verujemo u Boga što je najbitnije", rekao je Borjan, a zatim se na njegovu priču nadovezala njegova supruga Sneža.

 

1 / 4 Foto: Branislav Božić/Beta

 

"Zaprošena sam čak u crkvi Svete Petke. Bilo je spektakularno, verovatno nema mesta u emisiji da se sve ispriča, toliko ima detalja i anegdota. On je igrao tada u Ludogorecu, došao je rano, vidim da je bio uzbuđen, počeo je da priča neke nebuloze. Ja rekoh šta je s ovim čovekom, on zna da nedeljom ujutru idem na liturgiju. Kad smo došli tamo, kako traje liturgija, muškarci staju na desnu stranu, žene na levu. Moj muž staje pored mene", pričala je Snežana za emsiju "Lično nezvanično".

 

"Kažem, čoveče, šta ti je, stani desno. Pogledam ga, vidim da se čovek klati. Bled, beo kao kreč. Međutim, kada se završila liturgija, u jednom momentu vidim čoveka koji je kleknuo i nije ništa izgovorio. Vidim prsten, ruka se trese, čujem aplauze. Kažem "da", ali me nije pitao. Tako da sam ja zaprošena bez pitanja. Ali bilo je sjajno", opisala je Sneža.

 

 

makonda-tracker