VEROVAO JE U SEBE

"NE VOLIM DA SE EKSPONIRAM I KUPUJEM SKUPE AUTOMOBILE": Golman Crvene zvezde progovorio o svom DETINJSTVU i životnim prekretnicama, a skromnošću je ODUŠEVIO MNOGE!

3

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je u emisiji "Lično nezvanično" Filipa Čukanovića na Prvoj televiziji otvoreno govorio o svom detinjstvu, životnim stavovima, ali i budućnosti svoje karijere.

foto: Branislav Božić/Beta
foto: Branislav Božić/Beta

Borjan je sa porodicom živeo u Kninu, ali je ratni vihor doveo do toga da se preseli u Beograd.

 

- Tih pet godina, od 1995. do 2000. smo živeli u Beogradu, u blokovima. Moji su predali papire za odlazak u Ameriku, Australiju, Kanadu i Zimbabve, dobili smo da možemo da odemo u Kanadu i Zimbabve i onda je trebalo doneti odluku. Ćale je odlučio da idemo za Kanadu. Moji i dalje žive tamo, ne planiraju da se vrate, lepo im je - naveo je Borjan.

 

foto: Lično nezvanično/prva tv

Zanimljivost je da je on 1998. godine bio deo kadetske reprezentacije, tada Jugoslavije, ali da je potom postao reprezentativac Kanade.

 

- Verovao sam u sebe da ću jednog dana napraviti nešto. Mnogo puta sam razmišljao o tome da prekinem sa fudbalom, da se vratim u Kanadu, da završavam školu, nađem posao... Otac me je gurao i govorio mi da radim ono što volim - istakao je Borjan.

 

foto: Lično nezvanično/prva tv

On je u emisiji pokazao i samo deo poklona koje dobija od najmlađih navijača Zvezde.

 

- U Srbiji nema toliko ljudi, nažalost, na koju deca mogu da se ugledaju, drago mi je što u meni, na neki način, imaju uzora - dodao je Borjan.

Kako je naveo, ne voli da se u javnosti eksponira, niti da pokazuje svoje finansijsko stanje kupovinom skupih automobila.

 

foto: Lično nezvanično/prva tv

- Meni automobil treba da se prevezem od jedne do druge tačke... Zaustavljaju me često saobraćajci, dobijam dosta kazni zbog nevezivanja pojasa, jednostavno zaboravim, ali moram da naučim, nema propusta - istakao je Borjan.

 

foto: Dado Đilas

U javnosti se mnogo spekuliše o tome da bi on mogao da napusti Crvenu zvezdu.

 

- Ja imam ugovor još tri i po godine. Kada sam produžio rekao sam da ostajem ovde do kraja karijere i to i dalje stoji. Ima dosta ponuda, ali ništa što bi me nateralo da preselim porodicu. Ovde mi je lepo, srećan sam, ali moram da razgovaram sa upravom o tome. Moja želja je da ostanem. Nisam za to da odem u arapski svet, ne bih da vodim sina tamo, ovde ide u vrtić, želim da se obrazuje ovde. Novac nije razlog zbog koga bih otišao bilo gde - objasnio je Borjan.

 

foto: Dado Đilas

 

 

makonda-tracker