dopada li se vama?

Ljubiteljka je RUŽNE OBUĆE, ali ovo je previše! Novo izdanje Irine Šajk – MODNI PROMAŠAJ ili trend koji ćemo svi nositi?

0

Irina Šajk pleni svojim izgledom gde god da se pojavi, a sinoć u Njujorku je, svakako bila jedna od najupečatljivijih ličnosti. Cipele su učinile svoje!

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk se sinoć na jednoj svečanosti u Njujorku pojavila u kombinaciji koju očigledno samo ona može tako samouvereno da iznese. 

 

Neko bi pomislio "obična, svedena kombinacija", ali ne i ona. 

Naime, za ovaj događaj, manekenka je izabrala ekcentrični autfit u vidu jednostavne bele bluze, dugačke crne suknje i glamuroznih rukavica koje je "začinila" statement ogrlicom ukrašenom kristalima.

 

Irina Šajk
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sve zajedno, može se reći da je izabrala ležerniju i šik varijantu u kojoj se udobno oseća. Iako je naš generalni utisak da je kombinacija ipak bila malo previše eksperimentalna, s obzirom na njen uobičajen elegantni stil.

 

Međutim, za trenutak smo spustili pogled na njene cipele i sve nam je bilo jasno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Umesto elegantnih sandala ili cipela sa potpeticom, Irina Šajk se odlučila za pomalo "muške" crne cipele i time nas potpuno ostavila u čudu. Ruskinja je poznata po tome što često nosi chunky modele ravne obuće, ali ove cipele su previše čak i za nju, a mnogi su ih nazvali "dekinim cipelama".

 

 

 

 

 

makonda-tracker