da li vam se dopada?

Prvo Irina Šajk, pa srpske influenserke, a sada i ona: Kloi Kardašijan u TANGA PANTALONAMA koje izdužuju noge

0

Rijaliti zvezda je prošetala u odevnom komadu koji je definitivno zaludelo sve žene. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Rijaliti zvezda Kloi Karašijan viđena je kako šeta ulicama posle ručka u jednom italojanskom restoranu u Vudlend Hilu. Najupečatljije na njenom stajlingu su bile njene pantalone koje su pre nje nosile mnoge poznate dame koje takođe lude za ovim modelom. 

 

 

Za čuveni model Muglerovih pantalona neophodno je da izdvojite oko 600 dolara. One su rađene umetničkom tehnikom trompe-l'œil i delo su dizajnera i kreativnog direktora modne kuće Mugler Kejsija Kadvoladera, koji je koristio recikliranu likru kako bi postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline.

 

Ono šta izdvaja ovaj model jeste to da su veoma udobne i zato što se lako kombinuju, a i naglašavaju obline.

 

Popularnost ovih farmerki vrtoglavo je počela da raste kada su ih ponele manekenke Irina Šajk i Bela Hadid.

 

Irina je prošle godine u Njujorku tokom jedne šetnje sa ćerkom viđena u ovim pantalonama u crno-belom modelu. Iako to čuvenoj Ruskinji one nisu potrebne za naglašavanje figure, ove pantalone ipak čine da noge deluju duže, obline "oblije", a figura prosto očaravajuće!

 

1 / 3 Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

 

Međutim mnoge žene sa domaće javne scene nisu odolele ovom modelu pantalona. Njih su nosile influenserka Ena Luna, manekenka Mina Milutinović i pevačica Anastasija Ražnatović, ali i jedna od najangažovanijih influenserki Dunja Jovanić

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Sada ih je ponela i jedna od, može se slobodno reći, trendseterki na globalnom nivou. Kloi je obukla zanimljivo dizajniran model koji joj je savršeno isticao atribute. 

 

Takođe je izabrala da obuje i Lobuten čizmice koje su se odlično uklopile uz ovaj model pantalona. Ako biste poželeli da kupite istu obuču kao ona morali biste da izdvojite i oko 900 evra kako biste ih priuštili. 

 

Starleta je uz sve iskombinovala i usku bluzu koja je pratila liniju njenog tela i savršeno naglašavala njenu liniju. Dodala je i velike tamne Rik Ovens naočare za sunce za koje je potrebno izdvojiti oko 500 evra. Celom autfitu posebnu dimenziju dale su i njene minđušte koje je uklopila uz ove odevne komade. 

 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 

 

makonda-tracker