GLAMUROZNO

Njujork je sinoć bio centar GLAMURA, ali svi su gledali samo u nju: Kajli Džener jednim DETALJEM očitala lekciju (FOTO)

0

Sinoć je Bruklinski muzej bio centar ekstravagancije, a kada bi se dodeljivala titula kraljice modnog stila, Kajli Džener bi odnela ubedljivu pobedu. Evo i zbog čega.

foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brojne poznate ličnosti su posetile sinoć Bruklinski muzej, a imale su poseban razlog za to.

 

Naime, u ovom muzeju će u petak 18. novembra biti zvanično otvorena izložba Thierry Mugler: Couturissime, u čast legendarnom francuskom dizajneru Tijeriju Mugleru.

 

Mugler je bio poznat po višedecenijskom stvaranju izuzetnih i smelih kreativnih komada. Ovaj jedinstveni umetnik je uneo revoluciju u svet ready-to-wear mode, haute couture mode, scenskih kostima, fotografije, filma i parfema tokom bogate karijere, pet decenija nakon što je Mugler stekao ogromnu slavu.

 

U njegovu čast, prisutne zvanice su na svečanoj večeri u susret otvaranju izložbe "ispratile" autfitima s potpisom modne kuće Mugler – ekstravagantnim kreacijama kakve su mogle da izađu samo iz ateljea ovog brenda!

 

Nama je pažnju privuklo nekoliko dama u upečatljivim i avangardnim crnim haljinama, a sigurno je najviše pohvala odnela Kajli Džener.

 

Za ovu priliku obukla je glamuroznu crnu haljinu sirena-kroja, sa upečatljivim izrezom i crne rukavice, ali je kompletnu modnu kombinaciju učinila raskošnom tijarom.

 

1 / 5 Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker