Jedan detalj menja utisak

Koje izdanje vam se više dopada? Danijela Dimitrovska i Ena Luna oduševile u ISTIM HALJINAMA i (skoro) istim tašnama

0

Maltene identična odevna kombinacija izgleda sasvim drugačije ukoliko se mudro biraju detalji

foto: instagram/danijeladimitrovska, EnaLuna
foto: instagram/danijeladimitrovska, EnaLuna

 

Popularna manekenka Danijela Dimitrovska u poslednje vreme izgleda lepše nego ikad, a svoje pratioce na Instagramu iz dana u dan oduševljava interesantnim modnim kombinacijama.


Ležerno, poslovno, elegantno... Danijela blista u baš svakoj situaciji, a nedavno je bukvalno zasijala u svetlucavoj toaleti za posebne prilike.
Manekenka je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u haljini prekrivenoj krupnim šljokicama, a reč je o modelu bez rukava i bretela.

 

Danijelina toaleta pripijena je u gornjem delu i ravno sečena, dok od kukova ona pada ravno uz telo i zrači otmenošću, a kombinovala ju je sa jednostavnim sandalama s kaišićima i visokim štiklama.

 


Popularna lepotica ogrnula se strukiranim crnim sakoom, koji je uvek moćan izbor u jesenje večernje izlaske i lako se kombinuje s elegantnim haljinama, a Danijela je u ruci nosila crnu torbicu Lady Dior.


Zanimljivo, samo nekoliko dana kasnije, u identičnoj haljini videli smo popularnu influenserku, a ona je nosila čak i istu tašnu! Trendseterka Ena Luna pojavila se na žurki jednog domaćeg magazina u istoj ovoj haljini, koju je upotpunila pink varijantom pomenute Diorove torbice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)


I Danijela i Ena Luna ponele su crni sako preko haljine, a Danijela se odlučila za klasičan model, dok je influenserka odabrala blejzer širih i nabranih rukava. Takođe, ona je umesto sandala ponela salonke, a u pitanju je model špicastog vrha u krem-crnoj verziji.

 

 

 

 

makonda-tracker