ona zna kako

Svu magiju jeseni je spojila u OVOJ jakni: Danijela Dimitrovska najpopularniji trend sezone nosi na poseban način (FOTO)

0

Danijela Dimitrovska je jedna od poznatijih manekenki koja redovno na svom Instagram profilu objavljuje različita modna izdanja.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Manekenka Danijela Dimitrovska je vrlo često modna inspiracija, naročito ako pogledamo njen stil za jesen koji odiše originalnošću, ali i postavlja nove trendove.

 

Na njenoj poslednjoj objavi ona pozira u pravim jesenjim bojama, ali i komadima garderobe koji su apsolutni hit u svetu. Baš kao što je i sama napisala, njene omiljene boje su sve nijanse braon i krem, a pored džemper-haljine za koju se odlučila, nešto drugo je privuklo pažnju.

Danijela nosi modernu jaknu pilot jaknu, ali od krzna. Ovakvi modeli su postali popularni još prošle godine i često su predimenzionirani, sa krznom spolja i unutra, kakvu god da odaberete, nećete pogrešiti.

 

„Baš dobra jakna“, „Prelepa si“, „Odlična kombinacija“, „Odlično ti stoji ova jakna“, „Divna si, a kombinacija je top“ samo su neki od komentara.

Podsetimo, Danijela je bila u braku sa Ognjenom Amidžićem, a odluku o razvodu su zajedno saopštili. Njih dvoje imaju sina Matiju.

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su tada.

 

 

makonda-tracker