za ovo se ne štedi

U ruci luksuzni Luj Viton, a haljina – kao iz sna: Milica Tomašević je za crveni tepih čuvala posebnu kombinaciju

4

Za gala događaj lepa glumica je spremila upravo takvo modno izdanje i jedan poseban aksesoar

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantna glumica Milica Tomašević, koju smo proteklih godina gledali u seriji "Igra sudbine", često je gošća gradskih događaja i u svakoj prilici osvaja izuzetnim stilom, a jednu od najlepših kombinacija spremila je za premijeru svog novog filma.


Ona je deo glumačke ekipe koji stoji iza filma "Vera" – špijunskog trilera debitanta Nedeljka Kovačića, koji je inspirisan istinitom pričom o višestrukoj jugoslovenskoj špijunki Veri Pešić tokom Drugog svetskog rata.

 

Milica je crvenim tepihom prošetala s kolegom Aleksandrom Srećkovićem Kuburom, s kojim je sarađivala na ovom filmu, u vrlo elegantnoj kreaciji.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Njen izbor je tamnocrvena toaleta dugih rukava i s V-izrezom, sečena ispod grudi tako da ističe struk, odakle pada ravno uz telo. Glumica je odabrala haljinu s dubljim šlicem, a čitav autfit je vrlo otmen i elegantan.


Milica je uz to ponela dve zlatne narukvice preko rukava, tanak zlatni lančić s priveskom u nude sandale, što su sve nijanse koje izgledaju odlično u spoju sa crvenom bojom, kao i s komadom koji je privukao najviše pažnje – torbicom.

 

Milica Tomašević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U pitanju je Cannes, torbica modne kuće Louis Vuitton, čija cena iznosi nešto više od 2.300 evra. Reč je o kultnom obliku torbice dizajnera Nikolasa Geskijera manjih dimenzija, koja ukrašena monogramom ovog brenda i vrlo je nežne boje karamele, dok su pojedini delovi i ručka od crne kože.

 

 

makonda-tracker