lepota im je u genima

VIDELI STE JE BEZBROJ PUTA: Znate li koja poznata lepotica je sestra Nade iz serije „Igra sudbine“?

0

Šarmantna Milica Tomašević privlači proteklih godina mnogo pažnje svojim talentom, ali i lepotom, kojom se može pohvaliti i njena mlađa sestra

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nego što je sve oduševila ulogom Nade u seriji „Igra sudbine“, Milicu Tomašević domaća publika imala je priliku da gleda u šou programu „Luda narodna noć“, kao i serijama „Komšije“, „Vojna akademija“, „Žigosani u reketu“ i „Senke nad Balkanom“.

 

Ipak, postoji jedan detalj koji je njenim obožavaocima promakao — i Miličina sestra je poznata ličnost!

 

Naime, njena sestra Anđelka je veoma uspešna manekenka, koja je Srbiju predstavljala 2013. na sajmu Miss Earth na Filipinima, kao i sledeće godine na takmičenju za Mis Univerzuma, a viđali smo je i u nekim veoma popularnim reklamama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Tomasevic (@andjelka.tomasevic) on

 

Ove lepe sestre su, inače, rođene na severu Kosova i Metohije, a Anđelka je nakon jedne reklame koja ju je proslavila i u kojoj je imala glumački zadatak otkrila da je njena sestra glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222) on

 

Kada je reč o glumi, to i nije tako stran pojam u mojoj kući jer je moja starija sestra završila glumu i zahvaljujući njoj malo više znam o tome. Svakodnevno se zabavljamo, imamo svoje šale, uvek lepo nasmejemo ljude oko sebe — izjavila je Anđelka jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Tomasevic (@andjelka.tomasevic) on

 

 

makonda-tracker