modna inspiracija

Moćnim trikom skriva stomačić: Haljina kraljice Leticije koja svaku ženu pretvara u ZAVODNICU

0

Drapirana haljina koja čini da struk izgleda uže, a čitava figura zamamnije, izbor je španske kraljice za jedan poseban događaj

foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljevska porodica prisustvovala je proslavi 175. godišnjice osnivanja privatnog engleskog kluba Círculo del Liceo u Barseloni, a španska kraljica Leticija imala je ulogu i da dodeli specijalno priznanje bivšim predsednicima Kluba.


Prilika je zahtevala vrhunsku otmenost, što je uvek lak zadatak za suprugu kralja Felipea VI, a ovog puta je nadmašila čak i sebe!

 

Leticija od Španije pojavila se u veličanstvenoj haljini koja nosi potpis modne kuće Carolina Herrera, jedne od njenih omiljenih kada je reč o eleganciji. Reč je o modelu plave boje, dugačkoj i drapiranoj toaleti koja ističe vitak stas španske kraljice, ali bi lako mogao da bude i sjajan komad ako želite da sakrijete eventualni višak u predelu stomaka i kukova.

 

1 / 5 Foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia


Naime, ova haljina je nabrana u gornjem delu, a oko stomaka najviše, čime daje prostor telu, ali su njeni nabori dijagonalni i vizuelno izdužuje figuru. Gornji deo je, uz to, uži, dok se od kukova ova kreacija postepeno širi i pruiža vrlo elegantan i damski izgled.

 

Dodajte tome debelu bretelu koja pada niz nadlakticu i otkriva jedno rame – i eto zavodljivog izdanja koje se pamti!


Kraljica Leticija kombinovala je ovu toaletu sa zlatnim sandalama modne kuće Jimmy Choo, što je prava retkost za nju budući da preferira jeftinije španske modne kuće. Tu je i crno-zlatna pismo-tašna brenda Magrit, kao i najlepši aksesoar: njen široki osmeh!

 

 

 

makonda-tracker