kejt ne bi smela da je pogleda

(Bukvalno) NIKAD niste videli ni sličnu: Suknja kraljice Leticije zbog koje ćete protrljati oči

0

Supruga španskog kralja Felipea VI nije kao ostale plemkinje – to smo do sada utvrdili.

foto: EPA-EFE/Jesus Diges
foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Leticija od Španije (50) bila je javnosti u njenoj zemlji dobro poznato lice i pre udaje za prestolonaslednika, budući da je izgradila veliku karijeru kao televizijska novinarka, članica je kraljevske porodice koja se ne pojavljuje samo formalno na humanitarnim događajima, već aktivno učestvuje u radu brojnih dobrotovornih i kulturnih organizacija, a njen stil je priča za sebe.


Uvek spremna za promene, prilagođivanje, praćenje najnovijih trendova, uz jasnu klasičnu crtu od koje ne ostupa, kraljica Leticija je večita inspiracija ljubiteljkama poslovnog i damskog stila. Najnoviji stajling u kom se pojavila definitivno je nešto što se ne viđa svaki dan, a supruga španskog kralja iznela ga je savršeno.

 

Pre dva dana, kraljica je u Tudeli prisustvovala otvaranju 22. Filmskog festivala, koji se ove godine održava u čast režiserki Pilar Miro.


Leticija je za ovu priliku odabrala jednostavnost uz dašak ekscentričnosti – sasvim dovoljno da oduzme dah!

 

1 / 9 Foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia


Španska kraljica pojavila se, naime, u crnoj bluzi 3/4 rukava i okruglog okovratnika, koju je uvukla u duboku suknju, i to kakvu! Reč je o modelu jednog pristupačnog skandinavskog brenda, kariranoj suknji crno-bele boje, koju s jedne strane krasi okrugli izrez. U reklamnoj kampanji za kolekciju u okviru koje je predstavljen ovaj model preporučuje se da se suknja nosi noge provučene kroz rupu, ali ona izgleda još efektnije ako se obuče na ovaj način.

 

Leticija je uz to ponela i lakovane Magrit salonke i jednostavnu ručnu torbicu modne kuće Armani, a od nakita je ponovo odabrala svoj čuveni zlatni prsten Karen Holam i zlatne minđušice Gold & Roses.

 

 

makonda-tracker