tako šik!

Bez obzira na godine i tip građe ― SVIMA STOJI! Ljubinka Klarić ima jednu od najlepših haljina koje smo videli ovog leta

11

Ukoliko vam je potrebno da izgledate šik, budete ležerno elegantni i da vam bude udobno i prijatno i po najvećim vrućinama, haljina Ljubinke Klarić je sva modna inspiracija koja vam treba

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Beogradu je juče održano druženje članova ekipe serije "Klan" s predstavnicima medija, u susret emitovanju druge sezone.


Pored Nedima Nezirovića i Aleksandra Dimitrijevića, koji igraju glavne uloge, ovom događaju prisustvovao je i ostatak glumačke ekipe, a među njima i glumica Ljubinka Klarić.


Jedna od najpopularnijih domaćih glumica pozdravila je okupljene širokim osmehom, a bila je, kao i obično, savršeno stilizovana za ovu priliku.


Ljubinka je odabrala vrlo šik haljinu, i to drapirani model bele boje, idealan za najtoplije dane u godini. U pitanju je maksi-haljina bez rukava, sa širokim bretelama i zatvorenim okruglim okovratnikom, koja se u predelu grudi širi i pada pored tela.

 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Jednostavan i praktičan model izgleda vrlo upečatljivo i zgodan je za najviše temperature, a uz to omogućava koži da "diše". S obzirom na kroj, ovakvi modeli laskaju svakoj figuri i pogodni su za različite prilike tokom letnje sezone.

 

Srpska glumica pronašla je trendi model sa džepovima, koji je izgledao još efektnije jer je je naglašen bisernom ogrlicom u tri niza, a odlučila se za ravnu obuću, ali bi ovakava haljina mogla da se nosi uz maltene bilo koji tip obuće.

 

 

 

makonda-tracker