mišljenja su podeljena

Volani, koktel-haljina i detalj koji MENJA SVE: Kraljica Leticija u modnom izdanju koje je uznemirilo Španiju (FOTO)

1

Španski kraljevski par je prisustvovao otvaranju nove sezone opere u Kraljevskom pozorištu.

foto: Andreas Rentz / POOL
foto: Andreas Rentz / POOL

Legendarna opera Đuzepea Verdija, Aida, izvedena je na otvaranju sezone španskog Kraljevskog pozorišta, a toj svečanosti su prisustvovali i kraljica Leticija sa svojim suprugom kraljem Felipeom.

 

Na premijernom otvaranju sezone su prisustvovale mnoge poznate ličnosti Španije, ali sve su bile u drugom planu kada se pojavila Leticija. Njena odevna kombinacija je ovog puta dala povoda mnogim modnim kritičarima, ali u jednom su svi saglasni – ona izgleda savršeno!

Kraljica je odabrala teget koktel-haljinu sa jako istaknutim voluminiziranim donjim delom i ukrašenu volanima. Radi se o modelu španskog brenda Miphai, a ovakav model predstvalja jedno pravo savršenstvo.

Detalj koji je uznemirio pratioce kraljevske mode i one koji neguju konzervativniji stil su otvorena leđa kraljice Leticije. Neki su to okarakterisali kao neprimereno i za njenu titulu, ali i za godine. 

 

Ukusi su različiti, ali svakako preovladavaju pozitivni komentari, s obzirom na to da je Leticija jedna od najbolje obučenih žena u konkurenciji kraljevskih porodica, ali i na svetu generalno.

Elegantna punđa sačinjena od pletenice je upotpunila smelo izdanje kraljice, a zlatne salonke sa otvorenom petom su dodale još malo elegancije i učinile da celo pozorište gleda samo u Leticiju.

 

 

makonda-tracker