monohromatsko izdanje

Ona ima 69 godina i MORE SAMOPOUZDANJA! Mini-haljina Brižit Makron je suvi FRANCUSKI ŠIK, a ovako izgleda još lepše

1

Dušebrižnici se čude što prva dama Francuske i dalje nosi kratke suknje i haljine, ali kada vidite kako ona izgleda u njima – nije ni čudo što im je odana

foto: EPA-EFE/CHRISTIAN HARTMANN / POOL
foto: EPA-EFE/CHRISTIAN HARTMANN / POOL

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona i prva dama Brižit Makron žena je koja se jasno izdvaja svojim stilom otkako ju je javnost upoznala. Njen izbor je uvek klasična elegancija i očigledan uticaj proslavljenih francuskih dizajnera, a svaka njena odevna kombinacija je savršen spoj odmerenosti, otmenosti i ženstvenosti.


Ono što najbolje pristaje šarmantnoj gospođi Makron svakako je minimalizam, u kom jednostavno briljira, a najbolje pokazuje svoju modnu veštinu u monohromatskim stajlinzima.

 

Upravo je takva odevna varijanta bila Brižitin izbor za odavanje počasti nedavno preminulom umetniku Pjeru Sulažu u Parizu, a Brižit je za svečanu ceremoniju u dvorištu Luvra odabrala jednostavnost i damski stil.

 

1 / 5 Foto: JACOVIDES / POOL / Sipa Press / Profimedia


Supruga Emanuela Makrona pojavila se u mini-haljini crne boje, i to mat, zimskom i zatvorenom modelu, koji je vrlo šik izbor. Uprkos negativnim komentarima, prva dama Francuske ne odustaje od kraćih sukanja i haljina, a i zašto bi? Ova toaleta istakla je njene besprekorno izvajane noge, koje je dodatno vizuelno izdužila jednostavnim salonkama sa štiklom.


Kao i obično, Brižitin izbor kaputa je očaravajući, a sada je ponela odlično skrojen crni kaput do kolena, koji naglašava ramena i ima dvoredno kopčanje. Jednostavan kaput ujedno je najbolji način da se kombinuje kratka zimska haljina, a spoj odeće istih boja je nepogrešiv!

 

 

makonda-tracker