može i ovako

Nosi se u različitim kombinacijama, zrači OTMENOŠĆU: Suknja kraljice Leticije kakvu svaka žena treba da ima u ormanu

1

Kraljica Španije (i modne reciklaže) pojavila se u odevnoj varijanti čiji nam je ključni komad bio vrlo, vrlo poznat... I nismo se prevarili — supruga španskog kralja već je nosila ovu suknju, ali na sasvim drugačiji način!

foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije još jednom je pokazala da vam za posebne prilike nije nužno potrebna kompletno nova garderoba. Glavni deo odevne kombinacije može da bude i neki stari komad koji je proveren i kvalitetan, a mudrim kombinovanjem možete napraviti potpuno novi look!


Supruga Felipea VI obavila je svoju poslednju kraljevsku obavezu pred božićnu pauzu i odmor, a u pitanju je godišnji sastanak direktora Instituta Servantes koji je održan u San Sebastijanu minulog vikenda.


Kraljica Leticija, koja je i sama uključena u rad ove ustanove i aktivno radi na promociji španskog jezika, književnosti i kulture, odabrala je poslovni autfit u tipično njenom stilu — ozbiljan, a tako zanimljiv, ženstven i prikladan za različite prilike.

 

1 / 5 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Statement komad koji "nosi" ovaj stajling je karirana suknja modne kuće Massimo Dutti, i to asimetrična kreacija midi-dužine i sive boje s blagim plisirom. U pitanju je rasprodat komad, star nekoliko sezona, koji smo najpre videli na Leticiji još 2019. godine.

 

Tada je španska kraljica nosila ovu suknju s belom bluzom i bež sandalama, a ovog puta ju je kombinovala sa crnom bluzom brenda Sandro. Reč je o svilenom i nešto širem modelu s V-izrezom i dugim rukavima, ispod kojeg je Leticija nosila crnu majicu, a svemu je dodala tanak crni kožni kaiš i klasične crne salonke.

 

Poseban detalje je crna ručna torba nazvana Rosario, koja nosi potpis kuće Mauska i čiji utisak i naizgled jednostavan dizajn upotpunjuju interesantni detalji.

 

 

makonda-tracker