(FOTO)

"Monika Beluči, svetski kalibar, a NAŠA": Sloboda Mićalović poslednjom objavom pokazala zašto je jedna od omiljenih

1

Sloboda Mićalović je jedna od najlepših domaćih glumica koja je očarala čak i Moniku Beluči.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Glumica Sloboda Mićalović je godinama na listi najlepših žena koje su svoju uspešnu karijeru gradile isključivo talentom i mimo bilo kakvih skandala. Ona uživa u srećnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, sa kojim ima i bliznakinje Veru i Milu.

 

Jedan od razloga zašto mnogi vole Slobodu je i taj što je ona jako neposredna, prirodna i nasmejana žena, a na društvenim mrežama uvek objavljuje fotografije koje je prikazuju u datom trenutku bez imalo fotošopa.

Njeno poslednje najopuštenije izdanje je privuklo dosta pažnje, s obzirom na to da nemamo baš često priliku da je vidimo u trenerci i duksu, ovog puta glumica je pokazala da je sasvim prirodna i opuštena, pa čak i na poslu.

Naime, može se videti da Slobodas nema šminku, dok je bila vidno iscrpljena i umorna, što nije krila, te je u opis fotografije stavila: "Ko kaže da mi se spava?! Samo sam imala probu, predstavu, pa snimanje noćno", napisala je glumica.

"Neki i umorni sijaju, a neki kad su i od silikona mrače", "Ti si andjeo koji zemljom hoda", "Ona je na svajoj slici lepa i sve joj lepo stoji", "Najlepša dama u Srbiji", "Prelepa", "Naša Monika Beluči, svetski kalibar a NAŠA", "Prirodno je najlepše", samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

 

 

makonda-tracker