FOTO

Sreću je našla pored čuvenog glumca, a onda je rodila tri lepotice: Evo kako izgleda majka Slobode i Dragane Mićalović

0

Ponosna majka Slobode i Dragane Mićalović, Milica Mićalović izbegava da se pojavljuje u javnosti, pa retko ko zna kako ona izgleda

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Lepe glumice Sloboda i Dragana Mićalović privlače veliku pažnju medija ne samo zbog toga što su prelepe i prezgodne, već i zato što su u svom poslu jednostavno odlične.

 

Gledali smo ih u mnogim domaćim serijama, a mnoge intrigira i njihov privatni život. Poznate sestre retko kada o privatnom životu govore u javnosti, a još ređe se sa porodicom pojavljuju u medijima.

 

 

Ipak, postoje neki trenuci kada se lepe glumice Sloboda Mićalović i njena sestra Dragana Mićalović pohvale svojim roditeljima, a zahvaljujući tim momentima možemo da vidimo kako oni izgledaju.

 

 

Majka poznatih glumica Milica bila je u braku sa poznatim glumcem Draganom Mićalovićem koji je preminuo je pre tri godine. Iz velike ljubavi dobili su tri prelepe ćerke, Slobodu, Draganu i Mirjanu. 

 

Dragan i Milica Mićalović
foto: Instagram

 

Sloboda i Dragana su krenule očevim stopama i grade lepe glumačke karijere, dok se Mirjana još uvek krije od očiju javnosti. 

 

 

 

 

makonda-tracker