ŠTA VI MISLITE?

Melanija Tramp se kune u ovaj model: Kraljica Leticija zavodljivim modnim izdanjem očarala celu Nemačku (FOTO)

0

Španska kraljica Leticija je sa svojim suprugom u poseti Nemačkoj,.

foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia
foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Kraljica Leticija je već dva dana u Nemačkoj u službenoj poseti i oba dana je pokazala pravi stil dostojan jedne kraljice. Najpre je očarala odabirom odela za let, a potom je njena plava haljina oduševila ceo svet.

 

Španska kraljica je za svečani prijem odabrala glamuroznu narandžastu haljinu koja prati liniju tela. Poseban detalj na toaleti su bili sečeni rukavi, za koje je poznato da ih obožavaju Megan Markl i Melanija Tramp. Oni svojim izgledom daju osećaj moći i neprikosnovene elegancije, pa se i Leticija odlučila da ponese jedan takav model.

Ova nijansa narandžaste je savršena za kombinovanje uz metalik detalje, pa je kraljica pismo-torbom i srebrnim minđušama upotpunila svoje modno izdanje koje je ostavilo bez daha domaćine, nemačkog predsednika i prvu damu.

 

1 / 3 Foto: BERND VON JUTRCZENKA / AFP / Profimedia

 

Ipak, i kralj Felipe je briljirao u svom modnom izdanju, pa se može reći da je savršeno parirao kraljici. On je odabrao klasično crno odelo i mašnu, pa je na ovaj način španski kraljevski par postao jedna od glavnih tema u svetu mode.

 

 

makonda-tracker