O NJIMA SE PRIČA

Darija Kisić sa ćerkom na svečanom prijemu: Prelepa Tina je ZASENILA sve prisutne jednostavnom haljinom

8

Ministarka za rad, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić, gostovala je na prijemu povodom nacionalnog američkog praznika Dana nezavisnosti - 4. jula, čiji je domaćin bio ambasador SAD Kristofer Hil.

foto: A.K./ATAImages
foto: A.K./ATAImages

Darija Kisić otkad se pojavila na javnoj sceni, privukla je pažnju svojim izgledom, i odmerenim stilom, a na specijalnom prijemu kod ambasadora Kristofera Hila bila je u posebnom društvu.

 

Naime, ministarka je došla na prijem sa ćerkom Tinom, za koju su svi komentarisali kako je šarm i lepotu nasledila od majke. Darija je obukla haljinu u svetlim nijansama i imala je svoju prepoznatljivu frizuru, dok je njena ćerka obukla usku crnu haljinu i izgledala fantastično.

 

Darija Kisić
foto: ATA Images

Darija Kisić ne krije ponos i sreću što ima baš takvu ćerku, pa je nedavno objavila i fotografiju na Instagramu u čast ćerkinom 18. rođendanu i u opis stavila kratak citat.

 

- Pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, devojčice moja - napisala je ministarka, a vi sami procenite na koga Tina liči.

Ova objava je privukla mnogo pažnje baš zbog lepote Darijine naslednice, a majka i ćerka, iako se ne pojavljuju često zajedno, redovno privuku pažnju svojom pojavom i odmerenošću koja ih krasi.

 

 

makonda-tracker