prelepa

Slika i prilika svoje majke: Ćerka Darije Kisić Tepavčević uplovila u manekenske vode

1

Poznata srpska političarka i doktorka Darija Kisić Tepavčević nedavno je po prvi put u javnosti pokazala svoju mezimicu 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tačno na dan kada je Tina Tepavčević napunila 18. godina njena majka Darija Kisić Tepavčević je na društvenim mrežama podelila njenu fotografiju uz koju joj je čestitala rođendan.

 

Tada su svi mogli da se uvere da je ona izrasla u pravu lepoticu, a ono što su svi premetili jeste to koliko liči na majku.

 

 

Tina je prelepa mlada devojka, a nedavno je prošetala modnom pistom i tom priliikom očarala sve. Savršena linija, prelepo lice, graciozan hod - bilo je sve baš onako kako je želela.

 

Ona je svoj prvi modni debi imala na reviji Suzane Perić i reklo bi se da joj se smeši uspešna karijera modela i manekenke. 

 

 

Da li će Tina ostati u manekenskim vodama ili će je put odvesti na neku drugu stranu ostaje nam da vidimo. Ono što je jedino sigurno to je da će joj majka biti velika podrška u svemu što bude odlučila, jer iza uspešnih žena stoje majke koje su oduvek verovale u njih.

 

Da se podsetimo, ponosna majka lepe Tine na dan njenog punoletstva napisala je:

 

- Na današnji dan pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan devojčice moja.

 

 

makonda-tracker