moderna

Trik haljina skida kilograme i čini figuru vitkijom: Obožavaju je žene širom sveta, a tajna se krije u jednom detalju

0

Odabir gardarobe može mnogo da nam pomogne u tome da izgledamo sjajno, a ovo je jedna od trik haljina u kojoj svaka žena izgleda odlično

foto: Shutterstock / Ariwasabi
foto: Shutterstock / Ariwasabi

Ukoliko želite da izgledate vitkije i da vizuelno suzite struk važno je da birate one odevne kombinacije koje su krojene tako da sakriju one delove tela koji su vam problematični.

 

Žene najčešće problem sa viškom kilograma pokušavaju da sakriju oblačeći široke odevne komade i ne sluteći da su upravo oni ti koje ih još više šire. To ne znači da treba nositi preuske stvari u kojima će se višak samo još više ocrtati.

 

 

Ako volite haljine i želite da izgledate odlično uprkos tome što ste nabacili nekoliko kilograma viška predlažemo vam da pronađete ovakvu ili sličnu haljinu.

 

Pošto je sečena u struku i ima deo koji ide preko stomaka ona sakriva višak na stomaku odvlačeći poglede na drugu stranu. Ona će istaći ono najbolje na vašem telu, a višak će ostati u drugom planu.

 

 

Takođe, bitan je i odabir materijala i boje, a crna i teget su definitivno uvek u trendu, ali tu su i boje kao što su oker, žuta, kraljevski plava... U njima ćete izgledati odlično i mnogo mršavije nego što jeste.

 

makonda-tracker