foto

Na prvi pogled jednostavna kombinacija, na drugi - MODNA MAGIJA: Severina u nesvakidašnjem IZDANJU od kojeg se muti um

0

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković jedna je od najbolje obučenih žena na estradi

foto: Instagram
foto: Instagram

Severinu Vučković mnogi vole zbog muzike koja je ceo njen život, ali i zbog istančanog modnog stila koji neguje godinama.

 

Gotovo sve njene odevne kombinacije mogu lako da se iskopiraju, pa je zbog toga ona postala prava modna inspiracija ženama širom Balkana.

 

 

Severina se ne plaši da ponese izazovne kombinacije u kojima se čak i mnogo mlađe koleginice ne osećaju prijatno. Ipak, ženstvenost i seksepil kojim zrači godima dali su joj dovoljno hrabrosti da može da iznese gotovo sve.

 

Sada, Severina je svoj nastup najavila još jednom slobodno se može reći savršenom modnom kombinacijom u kojoj bi svaka žena izgledala neodoljivo.

 

Ona je ponela običnu belu košulju i bele pantalone širokog kroja i to je na njoj izgledalo odlično. Ipak, to nije bilo sve. Severina je celu kombinaciju dovela do savršenstva ponevši prelepu braon pelerinu, koja je padala sve do kukova i  šešir koji je osvojio sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Sve je zaokružila prelepim belim čizmama na visoku petu i malom braon torbom koja se savršeno uklopila sa pelerinom i šeširom. Čim je postavila objavu na Instagramu oduševljeni pratioci su počeli da nižu pozitivne komentare.

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilie da je vidimo pogledajte u galeriji 

 

1 / 12 Foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker