bez greške

Nema sigurnijeg načina da očarate izgledom: Elegantna haljina Riz Viterspun za žene od 18 do 88 godina

0

Slavna glumica pojavila se u šik toaleti vanvremenskog dizajna savršenoj za najsvečanije trenutke

foto: Splash/Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Splash/Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Američka glumica Riz Viterspun ovih dana bavi se nečim što nema veze s filmom – promoviše svoju novu knjigu za decu! "Zauzeta Beti" je jedan od njenih najvećih razloga za ponos, a glumica sija dok priča o svojoj novoj knjizi.


Kako kaže, junakinja knjige je ime dobila po njenoj majci, "prvoj zauzetoj osobi koju je ona upoznala".


Moja mama je 40 godina radila kao medicinska sestra i profesorka na državnom univerzitetu, uvek je bila zauzeta, uvek je imala posla, tako da je rad, obrazovanje i pomaganje ljudima nešto što je uvek bilo deo naših života – istakla je Riz.

 

Glumica se ovih dana gotovo svakodnevno pojavljuje na televiziji, budući da je započela promotivnu turneju, a najjači utisak ostavila je prilikom gostovanja u emisiji Džimija Falona.


Riz je za ovu priliku odabrala haljinu koja nosi potpis modne kuće Alexander McQueen, a u pitanju je kreacija midi dužine koja otkriva ramena.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Glumica je odabrala model koji prati liniju tela, a nije pripijen, pada malo ispod kolena uz moćan završetak – efektne volane, i naglašava struk uz pomoć debljeg pojasa s potpisom istog brenda.


Svoj elegantni stajling Riz je zaokružila uz pomoć lakovanih cipela otvorene pete kuće Christian Louboutin, šik modelom sa crvenim đonom koji odiše otmenošću.

 

 

makonda-tracker