(FOTO)

Kad su u pitanju deca ― sve razlike padnu u vodu: Riz Viterspun i njen bivši suprug održali lekciju razvedenim parovima

0

Riz Viterspun i Rajan Filip zajedno su proslavili osamnaesti rođendan sina Dikona, pa time pokazali da su u odličnim odnosima 13 godina nakon razvoda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za dobrobit zajedničke dece rade sve! Mada su već godinama razvedeni, nekadašnji slavni par Riz Viterspun i Rajan Filip okupili su se ovog vikenda kako bi zajedno proslavili 18. rođendan sina Dikona Filipa. Podsetimo, osim Dikona, par ima i ćerku Avu.

 

 

Rajan je podelio na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj su Riz, Dikon i on pozirali sa rođendanskom tortom, pa čestitku posvetio ne samo sinu, već i bišoj supruzi.

 

Srećan 18. rođendan našem prelepom, pametnom, talentovanom i brižnom sinu. Ti si istinska svetlost na ovom svetu i vole te svi oni koji te znaju. Srećni smo što smo tvoji mama i tata. Volim te... Rekao bih da smo uradili dobar posao, Riz ― napisao je Filip.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

 

 

Oskarovka je komentarisala ovu fotografiju i dodala: 

 

Tako sam ponosna na našeg dečaka! Mislim, na našeg odraslog sina!

 

Njih dvoje su zbog dece uspeli da sve nesuglasice ostave iza sebe i pokazali da su i dalje u odličnim odnosima, pa tako i održali pravu lekciju svim razvedenim parovima s decom ― zbog kojih sve razlike padaju u vodu.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Glumica je takođe podelila niz fotografija svog sina, pa napisala u opisu simpatičnu poruku:

 

― Kako se ovo desilo?! Jedan dan je menjao Pokemon karte, pevao pesme Bruna Marsa i igrao se, a sledećeg dana je viši od mene, roštilja i sam stvara muziku s najboljim prijateljima. Srce mi puca od ponosa zbog toga kakav je mladi čovek postao. Srećan 18. rođendan, Dikone!

 

Riz Viterspun i Rajan Filip bili su u braku od 1999. do 2008. godine, a osim Dikona, imaju i ćerku Avu, koja je slika i prilika prelepe majke.

 

Riz još ima i sina Tenesija, iz braka sa suprugom Džimom Totom, a Filip ima ćerkicu Kai.

 

 

makonda-tracker