inspiriše!

Elegancija — ali na NJEN NAČIN: Šik letnji komplet Emilije Klark koji će izmamiti uzdah modnim sladokuscima

0

Zvezda serije "Igra prestola" odabrala je baby blue spoj rezervisan za devojke sa samopouzdanjem!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska glumica Emilija Klark, koja je stekla svetsku slavu ulogom Deneris Targerijan u seriji "Igra prestola", uvek je besprekorno odevena, a njen stil odlikuje nešto što je jedna od prvih asocijacija na nju: ljupkost! Šarmantna Londonka spada u red holivudskih slatkica i devojaka iz komšiluka, pa je ta nota prisutna i u njenim najglamuroznijim izdanjima, a sada smo je videli i u stilu koji je pripremila za televizijsko gostovanje.


Emilija je virtuelnim putem gostovala u emisiji Džimija Felona, ali je to što je sedela ispred svog kompjutera i što su gledaoci videli smo njena ramena i glavu nije sprečilo da se dotera od glave do pete! Ona je odabrala vrlo lep komplet svetloplave boje koji potpisuje modna kuća Balmain, sastavljen od kratkog topa bez rukava i duboke suknje ravnog kroja i maksi dužine. Oba komada — za koje je Klarkova izdvojila više od 2.000 evra komada — ukrašena su efektnim zlatnim dugmićima, a Emilija ih je upotpunila belim sandalama s kašićima u duhu dvehiljaditih koje nose potpis kuće Gianvito Rossi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke


Glumica je odlučila da podigne kosu, što je sjajan izbor u kombinaciji s golim ramenima, a to je dodatno naglasilo njene viseće minđuše slavnog brenda Tiffany & Co.


Ništa napadno i komplikovano, a utisak je izvanredan!

 

 

makonda-tracker